Vedeta, care se află zilele acestea într-o vacanță în Maldive, a postat o fotografie în care burtica este foarte vizibilă, ascunsă doar de un costum de baie întreg, dintr-o piesă.

Adela are un zâmbet mulțumit și împăcat, zâmbetul omului care trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, zâmbetul omului care a ajuns, în viață. Unde și-a dorit.

”Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce, chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv.

Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă (…)”, declara Adela, la momentul în care a făcut anunțul că va deveni din nou mamă.

Cât despre sexul copilului, cei mai mulți dintre fani sunt convinși că, de data asta, va veni o fetiță. ”Fetiță, clar!”, i-a scris vedetei o prietenă virtuală.

”De data aceasta, o fetiță”, îi scrie Adelei altcineva.

”Te văd clar mama de baieti ???”, e părerea altcuiva. Cert este că Adela a primit aproape 70.000 de aprecieri în mai puțin de 24 de ore de când a postat fotografia. Printre cei care au reacâionat se află și Jorge, Olimpia Melinte sau Laura Cosoi.

Vezi și Adevăratul motiv pentru care Adela Popescu a ținut sarcina secretă până acum. De ce s-a retras așa repede de pe micul ecran?

Citește și:

Florin Piersic a împlinit 85 de ani! Urarea neobișnuită făcută de fiul său: ”Orientează-te și tu mai spre doamne…”

S-a iubit Petre Roman cu Zoe Ceaușescu? Ce spune despre fosta soție, Mioara Roman