Frumoasa vedetă este însărcinată în patru luni, dar a reușit să-și mascheze perfect burtica de gravidă. Acum ea și-a făcut bagajele, și-a luat copiii, și împreună cu soțul ei, Radu Vâlcan, au plecat într-o vacanță de vis în Maldive, alături de familia Laurei Cosoi.

Adela postează imagini adorabile din vacanță, dar una singură le-a atras atenția, în mod special, fanilor. Cea în care vedeta își arată pentru prima dată burtica de gravidă, spre deliciul tuturor. În ciuda faptului că sarcina a intrat în al doilea trimestru, Adela se află într-o formă fizică de invidiat și nu a luat deloc în greutate. Din contră, pare chiar mai slabă. Vremea nu prea a ținut cu ei, după cum se vede în filmulețele făcute de ei, dar Adela și Radu se bucură din plin de timpul petrecut împreună ,alături de cei doi băieți a lor.

Adela-si-Radu-vacanta-in-MaldiveSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Adela a dezvăluit pe 8 ianuarie că este însărcinată și a mărturisit că își doreau foarte mult încă un copil, dar nici ei nu se așteptau să se întâmple atât de repede și nu a fost nimic programat.

Cea mai mare dovadă de iubire a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan este reprezentată de cele mai mari comori ale sufletului lor: simpaticii lor băieței, Andrei și Alexandru. Ba mai mult, cei doi mai așteaptă un copilaș care este deja pe drum, actorii urmând astfel să devină părinți pentru a treia oară.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu a confirmat zvonurile. Gabi Bădălău se pregătește să meargă la altar

Fiica Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Mesajul emoționant transmis de mama sa