Proaspăt întoarsă din vacanța, Adela Poepscu a  dat o fugă până la coafor unde a optat pentru o schimbare de look radicale.  Vedeta a renunțat la părul lung.

Îndrăgita prezentatoare TV a încercat o coafura mai la modă. Astfel, ea a renunțat la părul lung și a optat pentru un bob scurt. Adela a trecut și la o culoare mult mai deschisă decât cu cea cu care și-a obișnuit fanii.

„ Gata, mai, fetelor, am facut-o! Mai blonda si mai cu parul scurt de atat nu am fost niciodata. (…)Cum vi se pare?”, a scris vedeta.

View this post on Instagram

Gata, mai, fetelor, am facut-o! 🙂 Mai blonda si mai cu parul scurt de atat nu am fost niciodata. 😎 Multumesc, @amalia.matache Si @colors.experience ❤️ Cum vi se pare?

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Fanii au reacționat imediat și au felicitat-o pentru felul în care arată, iar ce-I drept se pare că pe Adela o prinde bine orice tunsoare.

Adela Popescu formează alături de Radu Vâlcan unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au împreună doi băieți superbi, după care se topesc amândoi. Vedeta PRo Tv mărturisește însă că cei doi băieți sunt extremd e diferiți.  

„Sunt foarte diferiți – Alexandru vorbește foarte mult, iubește tot ce ține de artă: să i se citească, să învețe cântecele, în schimb lui Andrei îi place să danseze. Andrei a fost, de la început, mai tandru, Alexandru acum se transformă într-un băiețel care știe să protejeze, să vadă ce te doare. Sunt foarte veseli amândoi. Aștept să treacă timpul și să mă lămuresc mai clar în ce direcție o vor apuca, dar parcă nu-i văd nici doctori, nici ingineri”, ne- a declarat Adela.