Nici în concediu nu a putut sta departe de colegii ei, fiind prezentă în emisiune prin transmisiuni live în care a povestit despre experiența de proaspătă mămică.

“Mă bucur foarte tare de această perioadă și mă consider o mămică foarte norocoasă. Cel mic este cuminte, îl hrănesc înainte să plec de acasă, îl culc și până mă întorc el abia se trezește. Mama mea stă cu el când sunt eu plecată și are grijă să nu îi lipsească nimic. Îmi era dor de colegii mei și de Cove și am fost foarte bucuroasă că am putut să mă întorc alături de ei în ultima săptămâna din acest sezon! ”, a declarat Adela Popescu.

Monica Bârlădeanu dezvăluie secrete de frumusețe

Astazi, Monica Bârlădeanu este invitată în platoul emisiunii, pentru a mărturisi cum se menține tânără și frumoasă. Sore va intra în direct de la mare și va povesti cum a fost la botezul fetiței ei, Erin. Iar Maria Păun va oferi sfaturi și soluții pe care le putem aplica când ne distrugem sprâncenele.

Emisiunea ”Vorbește lumea”, cu Adela Popescu și Cove, este difuzată de luni până vineri de la 11:30 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00, la PRO TV.

Credit foto: PRO TV