Adela Popescu a luat COVID-19, dar a trecut cu bine peste boală și va reveni curând în platou alături de colegul său, Bogdan.

Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, e pregăteștesă revină în platou. Vestea bună a fost oferită de Cosmina Păsărin, cea care i-a ținut locul în perioada în care Adela s-a aflat în carantină la domiciliu. Contactată telefonic, Adela a povestit și despre cum se simt Radu Vâlcan, dar și mezinul familiei, ambii infectați cu noul coronavirus, la scurt timp după ce ea a fost confirmată pozitiv.

„Mai este puțin și se întoarce Adela, miercuri (29 septembrie) va reveni”, a spus Cosmina Păsărin.

Adela a vorbit și despre Radu Vâlcan și micuțul Alexandru. „Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a declarat Adela Popescu.

„Așa arată doi oameni care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine. Ah, și eu sunt și vaccinat. Poate ăsta este motivul pentru care am făcut o formă ușoară, coincidență sau nu, dar ne bucurăm de vremea asta frumoasă’, a declarat Radu Vâlcan pe Insta story.

Adela Popescu abia revenise din concediul de maternitate

Adela Popescu abia se întorsese pe micul ecran, după plecarea lui Cove din emisiune, și deja s-a infectat cu Covid.

„M-am simțit rău, așa că am făcut testul Covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici”, a spus atunci omul de televiziune.

„Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, a mai spus atunci vedeta, ale cărei eforturi, iată, au fost în zadar.

Adela Popescu a explicat că nu a reușit până acum să se vaccineze pentru că a fost însărcinată, dar urma să facă acest pas și a avut câteva zile foarte grele, în care boala a pus-o la pat.

„Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. (…) Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi. De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv.

Eu nu m-am vaccinat pentru că doctorii mi-au zis să nu o fac în sarcină, acum am început să mă informez și urma să mă vaccinez”, a mai spus actrița.

Citește și:

Elena Udrea și-a sărbătorit fetița la Disneyland Paris! Micuța, care a împlinit doi ani, arată ca o prințesă!

Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă!