Adela Popescu a mers împreună cu Radu Vâlcan, la grădinița fiului lor cel mare, Alexandru. Cei doi au participat la o întâlnire în cadrul căreia s-a discutat despre importanța primilor trei ani din viața unui copil.  Adela și-a împărtășit gândurile pe pagina de Instagram și a precizat că speră să nu fi greșit prea mult în ceea ce privește creșterea primului ei băiat.

 

 

View this post on Instagram

 

Asta seara eu si Radu am participat la o intalnire foarte interesanta organizata la gradinita lui Alexandru, in care s-a dezbatut importanta primilor 3 ani in viata si evolutia unui copil/om. Au fost momente in care am fost multumita si mandra de noi si momente in care m-am intristat foarte tare. Sper sa nu fi gresit prea mult…Cred ca e un gand pe care il au toti parintii. Insa dincolo de carti si tendinte in parenting, am credinta ca si micile “derapaje” ale noastre, ale parintilor, nascute din neatentie, lipsa timpului, a rabdarii, in relatie cu puii, sunt in ordine atata timp cat copilul se simte iubit si traieste intr-un mediu armonios, autentic, in care parintii se iubesc. Si nu ma refer la iubirea aceea de poveste pe care incercam sa le-o prezentam lor, ci la cea adevarata, caci ei simt energia REALA dinte mami si tati oricat am incerca noi sa o mascam, cosmetizam. Copiii devin ceea ce vad!

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

„Astă seară eu și Radu am participat la o întâlnire foarte interesantă organizată la grădinița lui Alexandru, în care s-a dezbătut importantă primilor 3 ani în viața și evoluția unui copil/om. Au fost momente în care am fost mulțumită și mândră de noi și momente în care m-am întristat foarte tare. Sper să nu fi greșit prea mult… Cred că e un gând pe care îl au toți părinții. Însă dincolo de cărți și tendințe în parenting, am credința că și micile ”derapaje” ale noastre, ale părinților, născute din neatenție, lipsa timpului, a răbdării, în relație cu puii, sunt în ordine atâta timp cât copilul se simte iubit și trăiește într-un mediu armonios, autentic, în care părinții se iubesc. Și nu mă refer la iubirea aceea de poveste pe care încercam să le-o prezentăm lor, ci la cea adevărată, căci ei simt energia REALĂ dinte mami și tati oricât am încerca noi să o mascăm, cosmetizăm. Copiii devin ceea ce văd!”, a scris Adela.

 

Citește și: