Adela Popescu este însărcinată pentru a treia oară și va deveni mămică în doar trei luni, însă ea a anunțat ieri pe Instagram că pentru prima dată în sarcina asta s-a simțit rău. Ea a povestit în emisiunea lui Măruță că și-a făcut chiar și teste COVID -19 pentru că nu putea nici măcar să se dea jos din pat.

„Pentru prima dată mi-a fost rău. Mi-am făcut chiar și trei teste COVID-19, dar au ieșit toate bune. Mi-era așa rău că nu puteam să mă dau jos din pat”, i-a pus Adela lui Măruță.

Mai mult, Adela a mărturisit că pentru prima dată în sarcina asta a avut poveste și aseara, deși magazinele erau închise Radu a fost nevoit să-i facă rost de compot de vișine.

Vedeta a fost sunată de Cătălin Măruță, în emisiunea lui, după ce ea le-a povestit prietenilor virtuali că a avut stări de somnolență, dar, totodată, a început să se miște și mai greu.

”Azi e prima zi în care mă simt însărcinată. Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență”, a scris Adela Popescu luni pe Instagram.

Totodată, Adela a spus în emisiunea lui Măruță că vrea și de data asta să nască natural, după ce a văzut ce beneficii are.

„Vreau sa nasc natural si a treia oara. Ar trebui sa vina pe lume la jumătatea lunii iulie”, a zis Adela.

Pentru că i-a fost rău, imediat a venit să aibă grijă de ea și mama lui Radu Vâlcan, care a răsfățat-o cu o supă de tăieței de casă și salată de boeuf.

Frumoasa prezentatoare Adela Popescu a confirmat zvonurile că este însărcinată a treia oară, în luna ianuarie. Ea a anunțat chiar în emisiunea pe care o prezinta, că ea și Radu Vâlcan vor deveni părinți pentru a treia oară.  Cei doi vor avea tot un băiețel, dar pentru că își doresc și o fetiță, Radu a precizat că nu se vor opri aici și va veni și al patrulea copil. Adela și Radu mai au acasă doi băieței, Andrei și Alexandru.

Citește și:

Jennifer Aniston, mămică pentru prima dată la 52 de ani. Va adopta o fetiță

Cine va fi alături de regină după moartea prințului Philip?