Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți împreună, Alexandru, Andrei și Adrian, în ordinea venirii lor pe lume: 2016, 2018 și 2021. Sunt o familie superbă, iar fanii îi urmăresc pe Instagram, în număr mare, pentru că se regăsesc în poveștile lor. Cea mai recentă, împărtășită de Adela Popescu, este cunoscută tuturor femeilor care au cel puțin doi copii.

Adela Popescu, probleme cu cei 3 copii

„Băiețelul acesta minunat, pentru că e în plină erupție dentară, se trezește foarte devreme. Impropriu spus se trezește, că de fapt nu prea se mai culcă. Deci nici eu. Ieeeiiii. Și Andrei are muci. Și când are muci vrea să doarmă în brațele mamei. Alexandru nu are nimic. Dar de ce frățiorii să doarmă cu mama și el nu. Și când se trezește plângând Adrian îl trezește și pe Andrei. Și readoarme greu, că nu prea poate să respire. Sunt dăți când plec în altă cameră să îl alăptez pe bebeluș și de fiecare dată unul din ceilalți doi se trezește și mă strigă. Că baie. Sau că vreun vis urât.

Și mă întorc în pat cu bebelușul în brațe, pe mâna dreapta, iar cu stânga îi mângâi pe cap până se liniștesc. În fine… ce voiam să spun cu asta? În niciun caz să mă plâng, că oricum nu ar ajută pe nimeni, și apoi pentru că absolut toate mamele trec prin asta.
Voiam să vă spun doar că…sunt super super tare, nene! Și la fel și voi, cele mai tari din toată galaxia! Chiar? Voi cu ce va lăudați? PS: Poză făcută la 5:30 dimineață”, a scris Adela Popescu, pe Instagram.

adela-popescu1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mame celebre care au reacționat la postarea Adelei

După ce și-a spus of-ul, Adela Popescu a primit imediat un val de empatie în comentarii. Chiar mai multe mame din rândul vedetelor au comentat imediat și au împărtășit și ele prin ce trec cu copiii. „Vaaai! Fix așa sunt și eu cu a mea”, a scris Olimpia Melinte.

„Esti super eroină! Și noi suntem în vacanță… și n-a răcit niciodată până acum, acum a crezut ea că este momentul… Nu era suficient că, și ea este în plină erupție dentară, acum mai are și muci, nici nu mai știu de la ce plânge”, a intervenit Claudia Neghină, care are o fiică de un anișor. „Ești cea mai tare! Bravo”, a încurata-o Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. „Ești tare! Ești de granit dragă Adela! Go mama, go! Noi am terminat cu o toxiinfecție alimentară. Vis paradis!”, a scris și Ane Paszkany, soția lui Arpad Paszkany.