Adela Popescu a dezvăluit pe contul de Instagram că are mari probleme cu bebelușul, pe care a decis să nu-l mai scoată deloc din casă în această perioadă.

Adela Popescu are probleme cu băieţelul nou născut din cauza temperaturilor ridicate. Prezentatoarea se teme să îl scoată afară pe micuț. În această perioadă este foarte cald, iar acest lucru ar putea să îi provoace probleme copilului. Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit faptul că există posiblitatea ca pielea lui să sufere, chiar și în condițiile în care ar sta la umbră.

”Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare (n.r.pe bebeluș). Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate. Pur și simplu nu se poate respira afară. Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră. Mă gândesc cu groază ce s-ar fi întâmplat dacă erau băieții acasă, v-am zis că sunt plecați la Șușani, la bunici, și acolo temperatura e puțin mai scăzută, plus că părinții mei au foarte mulți copaci, pot să stea mai mult în curte, că altfel, dacă îi aveam în București, nu știu ce făceam cu ei”, a spus Adela Popescu pe InstaStory, în urmă cu puțin timp.

219987661_368357377979239_5953099434253819891_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Adela Popescu a născut pe 11 iulie cel de-al treilea băiețel și a dat imediat vestea pe rețelele de socializare. Vedeta TV a mărturisit că deocamdată nu vrea să se gândească și la al patrulea copil, având în vedere că a avut dureri uriașe.

„Și după ce am născut doamna doctor m-a întrebat când îl facem și pe al patrulea. Deocamdată să trecem cu bine peste asta și nu vorbim încă de la patrulea copil”, a spus Adela în emisiunea „Vorbește lumea”.

Adela a mărturisit că deși este deja la a treia sarcină și se aștepta să fie mult mai ușor, și de data aceasta a avut dureri foarte mari.

„În timp ce nășteam era atât de dureros că mă întrebam ce a fost în capul meu. Eu am uitat cum a fost și la ceilalți și am mai făcut unul, și p-asta am ales să-l nasc tot natural”, a spus Adela.


Frumoasa mămică a mărturisit că încă nu-și dă seama cu cine seamănă mezinul familiei, dar dacă e să se ia după mărime seamănă cu tati, Radu Vâlcan.