Adela Popescu a născut duminică dimineața și a dat imediat vestea pe rețelele de socializare. Vedeta TV a mărturisit că deocamdată nu vrea să se gândească și la al patrulea copil, având în vedere că a avut dureri uriașe.

„Și după ce am născut doamna doctor m-a întrebat când îl facem și pe al patrulea. Deocamdată să trecem cu bine peste asta și nu vorbim încă de la patrulea copil”, a spus Adela în emisiunea „Vorbește lumea”.

Adela a mărturisit că deși este deja la a treia sarcină și se aștepta să fie mult mai ușor, și de data aceasta a avut dureri foarte mari.

„În timp ce nășteam era atât de dureros că mă întrebam ce a fost în capul meu. Eu am uitat cum a fost și la ceilalți și am mai făcut unul, și p-asta am ales să-l nasc tot natural”, a spus Adela.

valcanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Frumoasa mămică a mărturisit că încă nu-și dă seama cu cine seamănă mezinul familiei, dar dacă e să se ia după mărime seamănă cu tati, Radu Vâlcan.

„Nu știm cu cine seamănă. Copilul a fost mare, dacă e să mă iau după mărime seamănă cu tatăl. A avut  3,620 kilograme”, a mai spus Adela.

„Spre șase dimineața am simțit contracția care știu că e de naștere. Primul lucru pe care l-am făcut am sunat-o pe mama lui, să-și ia hăinuțe și să vină la noi, că eu nasc. M-am spălat, m-am aranjat și mi-am trezit soțul cât am putut de încet ca să-l nu sperii (…) Am ajuns la spital. Per total, travaliu a fost de trei ore și ceva. Se spune că la a treia naștere e mai ușor, dar până am născut s-a dus epidurala, aveam contracții puternice și copilul tot nu cobora. Dar pentru că am făcut tot ce a fost nevoie, a venit victorios”, i-a mai mărturisit Adela lui Cove.

Adela a povestit că în timp ce Alexandru a fost foarte fericit să-și vadă fratele, Andrei nu a fost la fel de încântat.

„Copilul e bine, la alăptare, hrănit la două ore. Ăia micii, am vorbit cu ei pe video și Andrei era foarte supărat, nervos, s-a simțit dat la o parte, dar Alexandru a fost foarte bucuros și a vrut să vadă bebele, mi-a zis ce frumos e și apoi m-a întrebat dar burtă mai ai, acum poți să ne iei și pe noi în brațe?”, i-a povestit Adela lui Cove, mărturisind că replica lui Alexandru a lăsat-o fără cuvinte și a emoționat-o foarte tare.

Adela a dat detalii și despre numele copilului. Ea a precizat că numele lui va începe tot cu „A”, ca la frații lui. „ Tot un nume românesc și la fel de simplu ca celălalte două”, a spus Adela.

Citește și:

A născut Adela Popescu. Anunțul a fost făcut de Radu Vâlcan

Cum arăta Zannidache de la Survivor România înainte să aibă cele 100 de tatuaje ! E de nerecunoscut!