Prezentatoarea de la Vorbește lumea a postat la InstaStories o fotografie în care radiază de fericire alături de tatăl său, Doru.

“Acum două seri am fost cu tati la Târgul de Crăciun și la concertul lui Bobo. Ce seară frumoasă!”, a scris Adela Popescu în dreptul imaginii.

Adela are o relație minunată cu părinții săi. Bunicii celor trei băieți ai vedetei sunt prezenți în viața micuților și o ajută constant pe Adela. Iar în această perioadă, Adela are și mai mare nevoie de ei, pentru că Radu Vâlcan este plecat.

Adela Popescu mai are doi frați, pe care i-a numit “îngerii ei păzitori” în mai multe interviuri. Bogdan și Cătălin sunt frații mai mari ai Adelei Popescu și, deși sunt la fel de talentați ca artista, ei lucrează în domenii diferite.

Cum a fost începutul relației dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Radu Vâlcan și Adela Popescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri și iubite de fani. Relația lor a început în urmă cu mai bine de 10 ani. S-au cunoscut pe vremea când amândoi se aflau pe platourile de filmare la telenovela ”Iubire şi onoare”. De atunci relația lor a evoluat în ceea ce este astăzi, o căsnicie frumoasă și cu trei copii.

Pe vremea când Radu Vâlcan intra în lumea telenovelelor, Adela Popescu era într-o relație cu Dan Bordeianu. Alături de Dan, Adela juca în telenovela „Numai iubirea”. Adela avea să se despartă de acesta, urmând o relație de trei ani cu Marius Kalmar.

Spre finalul relației, apare în viața actriței tânărul Radu Vâlcan, alături de care va juca în populara telenovelă ”Iubire și onoare”. Acesta a fost momentul în care, spune Radu Vâlcan, avea să-și dea seama că ea este marea lui dragoste, aducându-și aminte cu nostalgie de săruturile furete pe holurile din Buftea și de insomniile pe care i le dădea actrița.

Actorul rememorează cu nostalgie momentele de început din relația cu Adela Popescu, convins fiind că nimic în viață nu este întâmplător. În 2015, pe când Adela avea 28 de ani și Radu Vâlcan 38 de ani, cei doi decid să se căsătorească, după aproape 4 ani de relație. Până atunci, Radu Vâlcan nici nu se gândise la căsătorie.

Vezi și Adela Popescu a fost criticată de fani pentru bradul de Crăciun. Nici Adelina Pestrițu nu a scăpat de critici

Citește și:

Augustin Viziru a trecut prin iad, dar nu regretă. Artistul a povestit despre dependența lui de jocurile de noroc: ”Luam bani de la cămătari”

Pepe a împodobit bradul cu fetițele și iubita! Imagini cu noua sa ”familie”