Duminică, la ora 10:16, Adela Popescu a adus pe lume un băiețel sănătos, cu o greutate de 3,430 kg și o înălțime de 51 cm, potrivit Pro TV.

Deocamdată, Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, nu s-au hotărât ce nume va avea cel de-al doilea copil al familiei.

„Gataaaaaa! Uraaaa! Iata chipul meu obosit, imediat ce am iesit din sala de nasteri, dupa cinci ore grele de travaliu. O fotografie mai buna nu am, dar sper sa simtiti si voi fericirea nemasurata pe care o simt eu ca “flatiolul” e bine, sanatos, voios si mancacios. Va pupam toti patru!”, a scris Adela în urmă cu puțin timp pe pagina ei de facebook, alături de o imagine cu ea pe patul de spital și cu mâinile ridicate în aer, în semn de bucurie.

Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al doilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan! Ce frumosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

 

Adela a născut din nou natural, a avut un travaliu de 5 ore, nu foarte lung, dar a fost foarte dureros, după cum recunoaște chiar vedeta PRO TV. „Sunt extraordinar de fericită. A fost greu. Știam că o să fie greu, dar a fost mai greu acum, deși mie mi s-a spus că a doua oară drumul este bătătorit și o să iasă fără probleme. A fost mai greu ca prima oară. Travaliul a fost mai scurt, la jumătate, a fost de 5 ore, dar a fost mult, mult mai greu. Poate unde a fost și mai grăsun, că m-am ospătat bine (…). A avut 3,430 kg și  51 cm. A primit nota 10”, a declarat Adela la Vorbește lumea.

„Imediat după ce am ieșit din sala de nașteri, erau pe holuri prietenii și o parte din familie și îmi venea să țopăi de fericire. Mi s-a părut așa o mare izbândă, nu-mi venea să cred că sunt vie”, a mai spus Adela.

 

“Alexandru e foarte curios, a fost aseară în vizită și i-a adus chiar și un cadou, o jucărie. I-a promis că o să îl lase și pe el să pună un glob în brad”, a declarat proaspăta mămică Adela Popescu.

„Dupa ce că este epuizată, frumoasă și superbă, mă mai și sprijin pe ea de emoții! Vă iubesc!”, a scris si Radu Vâlcan.

Citește și: