”Cautam poze cu mine gravida din luna a sasea sa compar burticile. Asta pentru ca acum mi se pare ca o am deja uriasa. Si pe “poteca” mea de cautari am dat peste imaginea asta.”, și-a început ea mesajul postat pe Instagram, dându-ne cu această ocazie și vestea că burtica ei este deja ”uriașă”.

Însă nu a vrut să arate fanilor burtica sa, ci dimpotrivă, o fotografie în care nu are nici urmă de burtică. Un instantaneu din vremuri vesele, în care apare alături de Laura Cosoi și Dana Rogoz, realizată cu ceva ani în urmă.

”Toate trei ferchezuite, cred ca nemaritate si cu siguranta fara urma de burtica. Nici de la mancare, nici de la soti. 🙂 Mi-a iesit tot de-o comparatie. Si mi-a dat cu plus. Suntem mai bine acum. ❤️ ” – e mesajul delicios al vedetei, un mesaj care trădează și starea de bine și fericirea Adelei Popescu.

Și într-adevăr, toate trei protagonistele din fotografie o duc excelent în prezent, fiecare dintre ele devenind mamă de mai multe ori. Deocamdată Adela Popescu, care va bifa curând trei copii, conduce detașat, dar Laura Cosoi și Dana Rogoz îi suflă în ceafă, fiecare cu câte doi copii.

De altfel, primul comentariu la fotografie este cel al Laurei Cosoi. ”Muuuult mai bine! Altfel ne sta parul cu doi copilasi (spre trei in cazul tău)”, a comentat ea amuzată.

Cert este că aproape 26.000 de persoane au apreciat și s-au amuzat de mesajul actriței și prezentatoarei TV.

”Acum arătați muuuult mai bine decât atunci!!! De minunile din viețile voastre nici nu mai zicem!!!”, ”Trei fete superbe”, ”3 mămici superbe😍 va ador” – sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de către fani.

Toate trei trec prin cele mai frumoase perioade ale vieții lor. În urmă cu câteva zile, Adela Popescu, cu lacrimi în ochi, făcea un anunț pe aceeași rețea de socializare: ”Nu incercati sa intelegeti emotiile unor parinti cand isi vad pentru prima oara copilul pe schiuri. Doar dati-le o batista si nu radeti de ei. :)”. Fabulos și de înțeles! Alte cuvinte sunt de prisos!

Vezi și Laura Cosoi, fotografia care a impresionat pe toată lumea: ”90 de ani diferență!”

Citește și:

Răzvan Fodor, cel mai frumos mesaj pentru o ea: ”Ai apărut tu și ai transformat tot ce trăisem într-un fâs: o șmecherie prăfuită…”

Gina Pistol arată spectaculos la două săptămâni de la naștere. Care e secretul ei?