Cei doi s-au declarat foarte încântați de destinația aleasă, fiind fascinați atât de peisajele superbe, cât și de locul în care s-au cazat. Și asta, pentru că deși sunt niște părinți dedicați și au grijă singuri de fiul lor, au reușit să găsească o modalitate în care să petreacă câteva ore pe zi doar ei doi, fără să ducă grija copilului. Mai exact, ei au decis să îl lase pe Alexandru la clubul pentru copii din incinta hotelului, în grija unor supraveghetoare.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Prințesa Diana, declarație șocantă înainte să moară: „Prințul Charles nu este potrivit să fie rege”

Adela Popescu a anunțat în luna iunie că va deveni mamă

„Ieri am dat cu ochii de clubul pentru copii din incinta hotelului, ce îți oferă posibilitatea de a-l lăsa, contra cost, în grija unor supraveghetori. Ce credeți că am facut?  L-am lăsat.Ieri a stat, fără ca măcar să se uite vreo clipă în spate după noi, o oră jumătate.L-am luat de acolo cu rugăminți, presați fiind de ora lui de somn. Astăzi, după plajă, balaceală, joacă, pe la 10:30 mai exact, l-am dus din nou. Adică exact in intervalul în care soarele arde îngrozitor. Stă într-un spațiu răcoros, înconjurat de toate jucăriile din lume până se face ora de somn. Până atunci, însă, avem un timp al nostru în care citim, bem un frappuccino, înotăm și ne uitam în zare, în mare, în…unde ne taie capul, liberi. Ne judecati? Treaba voastra. Noi avem de gand sa repetam figura in fiecare zi pana plecam, na!  Radu insistă să vă spun că de fapt noi îi facem “încălzirea” pentru grădiniță, dar, sincer, gestul nostru nu are nici în clin și nici în mânecă cu altceva decât cu egoismul nostru de părinți dornici să își “trăiască și ei viața” când și cum pot”, a scris Adela pe blogul ei.

Adela Popescu a anunțat că va deveni mamă a doua oară în luna iunie. A dat vestea în cadrul emisiunii Vorbește lumea, când Adela a intrat în legătura telefonică cu mama ei! A fost un moment foarte emoționant pentru cele două și plin de fericire! Adela își dorea foarte mult să îi mai facă micuțului Alexandru, în vârstă de doi ani, încă un frațior, iar acum acest vis a prins contur.

Citește și: