În imaginile cu Adela de la spital, îndrăgita prezentatoare a apărut cu o șapcă pe cap, care avea scris pe ea litera „A”, spunând că acesta este un indiciu al numelui pe care l-a ales pentru micuț.

„Am să vă dau un mic indiciu legat de numele pe care îl va purta copilul. Pot doar să vă spun că este un nume extrem de rar întâlnit, extrem de sofisticat şi nu vrem să-l spunem încă pentru că ne este teamă că numele fiind atât de special, te pomeneşti că-l iau şi alţii!”, a spus Adela în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”.

„Ne-am gândit deja la un nume, n-o să-l spun acum, îl mai ţinem puţin pentru noi. Este un nume simplu, nu este un nume căutat acum, nu este la modă să cauţi tot felul de nume care mai de care. Este deosebit pentru noi şi suntem convinşi că i se potriveşte foarte bine”, a declarat și Radu Vâlcan într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.
„Am avut emoţii foarte mari, dar nu în ceea ce priveşte naşterea în sine, pentru că ştiam că totul se va desfăşura foarte bine, având şi experienţa primei sarcini cu Alexandru şi cunoscând-o foarte bine pe Adela, ştiam că totul o să decurgă perfect normal. Am avut emoţii în ceea ce-l priveşte pe Alexandru pentru că nu ştiam interacţiunea dintre el şi cel mic, frăţiorul cel mic. A fost foarte bine, l-am dus şi pe el acolo, l-a văzut, l-a mângâiat, i-a oferit o jucărie. Totul este foarte bine. Mămica, Adela, se simte foarte bine. Totul este perfect”, a mai spus el.

Citește și: Adela Popescu a născut un băiețel sănătos. Prima declarație a vedetei

Adela Popescu a dat noi detalii despre naștere

Adela a oferit și noi detalii despre naștere în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, recunoscând că a avut mari emoții și s-a gândit chiar la un moment dat să renunțe la planul inițial și să-i roage pe medici să-i facă anestezia.

„Intrasem un pic în panică, pentru că îl așteptam de ceva vreme și îmi doream în continuare să nasc natural. fpatul că tot lua în greutate, el îngreuna acest proces. (…) Când am împlinit fix 40 săptămâni, ca la debutul primei sarcini, am luat o pastilă şi nu m-au lăsat contracţiile. M-am dus la soţul meu şi i-am zis că este momentul. S-a întâmplat la 4:30 dimineaţa… Radu s-a panicat foarte tare, pentru că avea o mare responsabilitate să-și ducă gravida la spital, nu se aştepta la ora aia să-i nască nevasta. (…) Am plecat foarte repede și eram foarte bucuroşi, dar el mai avea un stres: ce ne facem dacă este trafic și dacă cumva copilul iese și eu sunt mașină. I-am zis că nu am eu norocul acesta să nasc într-o oră până ajung la spital. Am mers foarte bine și eu am avut o dorință înainte să nasc. Uitând ce înseamnă, de fapt, un travaliu, l-am rugat să-mi facă un playlist cu niște melodii și să le ascult în timpul travaliului. I-am zis acum e momentul în mașină să ascult și eu melodiile.  Am apucat să ascult doar vreo două melodii și să mă mai binedispun și eu un pic. După ce am ajuns la spital îmi venea să arunc și căști, și telefon și nu mă mai interesa nimic.  Tot ce îţi pot spune este că deşi a fost un travaliu mai scurt, 4-5 ore spre deosebire de Alexandru, 10 ore, a fost mult, mult mai dureros! Știu că la un moment dat, aș fi vrut să le spun să-mi facă cezariană, operați-mă, să-mi taie picioarele, dar nu puteam, adică nu mai aveam glas. Doar ridicam așa un deget, care însemna nu mă deranjați că am o contracție. Apoi lucrurile s-au precipitat. Nici epidurala nu a mai prins, că aveam dilatație șapte, deci am născut, cum s-ar spune,  ca mama mea”, a povestit Adela despre experienţa naşterii.

Citește și: