Prezentatorul de la Antena 1 a acordat cel mai sincer intreviu de până acum în cadrul emisiunii „Agenția Vip”. El a vorbit deschis despre relația lui cu Adela, dar și despre planurile lor de viitor. Radu a mărturisit că el nu este o persoană foarte sociabilă, dar face o echipă foarte bună  și puternică cu soția lui și d-asta pot să realizeze lucruri mărețe înpreună.

„În relaţie e vorba de echilibru. Noi când ne-am cunoscut, ştiam că vom ajunge aici, iar anii ne-au dat dreptate, pentru că noi suntem amândoi extrem de compatibili. E vorba de echilibru, de felul de a vedea viaţa, de a valorifica lucrurile bune care ţi se întâmplă, trebuie să iei tot ceea ce e mai bun, să construieşti o relaţie frumoasă şi o familie frumoasă, căci într-acolo ne îndreptăm cu toţii. Fără familie nu prea poţi să funcţionezi cum trebuie, la parametri maximi. Trebuie să formezi o echipă. E vorba despre linişte. La începutul oricărei relaţii nu vezi că lucrul acela stă unde nu trebuie, după încep să apară şi lucruri care te deranjează, dar sunt lucruri inerente şi asta este. Nu poţi să zici: aşa sunt eu şi obişnuieşte-te. Încercă să te perfecționezi.  O relaţie se construieşte, tu poţi să fii un om mai bun cu ajutorul partenerului, acesta îţi poate oferi ceva ce poţi să înveţi, cum şi tu la rândul tău îi poţi oferi lucruri. Nu suntem perfecţi, avem de învățat și cel mai bine înveți alături de cel de acasă”,  a declarat Radu.

Citește și: A ajuns finalistă la concursul Miss Italia 2018 și a stârnit controverse aprinse: „Ai fost votată doar pentru că ești mutilată”. Răspunsul ei a închis gura tuturor

Radu Vâlcan  și Adela își doresc foarte mult și o fetiță

„Noi am simțit că vom avea o viață frumoasă împreună, așa cum vrem noi. Sunt lucruri pe care le simți și pe care nu poți să le explici. Nu cred că există un secret al fricirii sau al unei relații bune. Este vorba despre cum ești tu, până la urmă,  și despre compatibilitate. Contează să aveți aceleași principii, aceleași valori și prețuiesc viața în cea mai frumoasă substanță”, a mai  adăugat acesta.

„Mai există discuţii contradictorii, normal, trecem cu maturitate, cu tact,  peste ele. Trebuie să ai foarte mare grijă, să nu cazi în latura cealaltă, să nu mai vorbeşti, să fii orgolios. Trebuie să vorbeşti, să nu laşi lucrurile nespuse, pentru că se tot adună. Trebuie vorbit! Ne-am dorit încă un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problemă şi ne-a încurajat să-i mai facem un frăţior. Ne-am gândit că vom face şi o fetiţă. O să vină și momentul ală,  când amândoi vor avea o surioară. Ne dorim și o fată’ a spus Radu Vâlcan, pentru „Agenţia VIP’.

Adela Popescu va deveni mămică pentru a doua oară la începutul lunii decembrie.

Citește și: