Adela Popescu a ajuns de urgență la spital, în urmă cu câteva zile din cauza unor dureri puternice de stomac. Mulți au crezut că are COVID-19 după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel, dar testul a ieșit negativ, iar  vedeta PRO TV acuza, de fapt, dureri gastrointestinale puternice.

După mai multe investigații, medicii de la un spital privat din Capitală au descoperit problema care i-a cauzat  Adelei Popescu dureri puternice. Aceasta a fost diagnosticată cu ileită terminală.

Adela Popescu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni TV, că s-a confruntat preț de două săptămâni cu dureri crunte la nivelul stomacului, însă nu s-a gândit că ar fi ceva serios. După ce senzația de disconfort s-a poziționat în partea dreaptă a abdomenului și nu i-a mai dat pace, a decis să meargă la spital.

„Într-o noapte nu am mai putut de durere și eu duc mult și m-am dus la Urgențe. S-a descoperit că am o infecție destul de urâtă în partea dreaptă, nu știam încă de ce, urma să se mai facă niște investigații. Cert este că în tractul digestiv s-a descoperit că am o bacterie.  Se pare că am ileită terminală, o inflamație a intestinului””, a adăugat vedeta.

 

Potrivit informațiilor pe care le-a obținut în urma diagnosticului de la medicii care au avut grijă de ea, Adela Popescu este posibil să fi contactat bacteria din carnea de pui prost preparată. Vedeta ia în continuare antibiotic pentru a o putea elimina, iar dacă nu respectă cu strictețe tratamentul medicamentos, poate ajunge pe masa de operații.

„Este o bacterie în mod special în carnea de pui care nu este foarte bine preparată. E o ileită provocată de bacterie. Eu sunt în continuare pe antibiotic”, a mai spus Adela Popescu.