Te simți răsfățată de prezent ca viitoare mămică și cu proiectul emisiunii ”Vorbește lumea”?
Mărturisesc, traversez una dintre cele mai frumoase perioade din viața mea. Bebelușul ne face foarte fericiți, ne ”colorează” viitorul și visele. ”Vorbește lumea” m-a adus într-o nouă ipostază în care mă simt foarte bine. Cunosc permanent oameni noi, interesanți, iar directul mă ține „în priză”. Sentiment pe care îl ador.

Ce transformări s-au produs în tine odată cu această experiență a sarcinii?
Sunt mai veselă. Dacă știam că e așa frumos, poate până acum am fi avut cel puțin doi copilași. (râde) Discuțiile mele cu Radu sunt adorabile, comparabile cu cele din copilărie. Adică simțim că nimic nu este prea greu, nimic nu este imposibil.

Ai o sarcină ușoară?
Din fericire am o sarcină foarte ușoară. Sper să nu se schimbe nimic până la final. Burtica crește, kilogramele și ele. (râde)

Te-ai gândit sau ați făcut liste cu posibile nume pentru bebeluș?
Îți dai seama! Dar așteptăm inspirația divină. Suntem siguri că vom alege numele potrivit pentru bebelușul nostru.

Tu ai fost un copil rebel sau ascultător?
Nu am fost un copil cuminte, în sensul că am experimentat foarte mult, dar în același timp nu prea am ieșit din cuvântul părinților mei. Dar când spun asta mă refer la cocoțat în copaci, jucat fotbal, hoinărit prin păduri. Iar când am venit în București am fost sub ”protecția” fraților mei mai mari. Dacă ar fi să arunci un ochi în trecutul meu aș putea afirma că am fost mai mult decât ascultătoare.

Ce-ți plăcea la nebunie în copilărie?
Când mă chema mama la masă, când jucam fotbal pe stradă, când se organiza hora duminica, când veneau frații mei de la oraș, când ploua.

De luni până vineri apari pe micul ecran, alături de Cove, în noul sezon al show-ului ”Vorbește lumea”. Pe cine ți-ar plăcea cel mai mult să ai ocazia să ai ca invitat?
Am uriașul noroc să moderez o emisiune de foarte bună calitate. Am învățat extrem de multe lucruri grozave de la invitații noștri, așadar dorința de ”frumos” mi-a fost satisfacută deja.

Suntem în luna iubirii. Ție și soțului tău vă place să sărbătoriți Sfântul Valentin și Dragobetele?
În fiecare an am marcat cumva cele doua evenimente, dar anul acesta sigur va fi ceva special. O dată pentru că Radu se va întoarce acasă, și apoi pentru că de data asta este și bebelușul cu noi.

Cum gestionezi situația având în vedere că Radu are un proiect tv în Thailanda?
Mi-am imaginat că îmi va fi mult mai greu. Și îmi este, pentru că mor de dorul lui, dar am avut mare noroc cu tatăl meu care a venit la București să stea cu mine toată perioada aceasta. Apoi, emisiunea îmi ocupă jumătate de zi. Deci zilele trec destul de repede.

Ești omul prezentului sau din când în când te mai pierzi și în amintiri?
Niciodată în trecut. Mintea îmi fuge foarte des în viitor. Dacă mi s-ar oferi posibilitatea să mă întorc în timp aș refuza, dar să trag cu ochiul puțin la viitor, nu aș spune nu.

Se anunță noi reprezentații în piese de teatru?
Da! Continui cele două spectacole pe care le am acum, ”Dator vândut” și ”Haimanaua” și abia aștept să încep repetițiile pentru un nou proiect de amploare. Vă voi da toate detaliile la momentul potrivit.

Care este cel mai important sfat pe care l-ai primit în ultima perioadă?
”Orice îndoială se confirmă.”

Credit foto: Arhiva personală

Adela Popescu și Radu Vâlcan

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Tu și Radu, soțul tău, sunteți persoane publice. Ai vreun filtru prin care îți treci cunoscuții înainte de a hotărî cine îți rămâne alături?
Testul acesta ni l-a oferit timpul. Singurul și cel mai adevărat dintre toate testele. Timpul cerne, așează, curăță.

Nu pot trăi fără…

Familia mea – ”Universul meu, singurul pe care mi-l doresc, gravitează în jurul persoanelor din familie. Cea de acasă și cea pe care mi-am întemeiat-o cu Radu.”
Telefonul mobil – ”Pentru a putea pastră legătura cu cei dragi, pentru a-mi satisface curiozități, pentru a fi informată.”

 

Credit foto: PRO TV, arhiva personală