Îndrăgita prezentatoare TV a făcut dezvăluiri chiar de Valentine’s Day, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Adela a mărturisit că ea și Radu deja s-au gândit la botezul fiului lor mai mic, Andrei, care a venit pe lume în luna decembrie.

Vedeta Pro TV a povestit că nu vor să facă botezul celui mic până nu se încălzește afară, chiar dacă există riscul ca Andrei să nu mai încapă în cristelniță pentru că este dolofan. Cel mai probabil evenimentul va avea loc prin luna mai, după sărbătorile pascale.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Ioana Ginghină: „Investesc doar în lucrurile cu adevărat importante“

Adela Popescu a născut natural

”Ne-am gândit la botez. O să-l facem când ăsta mic n-o să mai încapă în cristelniță, pentru că a luat avans! E pufos. E pufos, e dolofan. Îi place mâncărica. Așteptăm să se mai încălzească puțin. Să treacă sărbătorile pascale și apoi o să mergem undeva, într-o grădină. Ne dorim ca botezul lui Andrei să fie în aer liber”, a declarat Adela.

Adela Popescu a născut pe 9 decembrie un băiețel perfect sănătos, al doilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan. Ea l-a adus pe lume pe cel mic pe cale naturală, după un travaliu de cinci ore.

„Sunt extraordinar de fericită. A fost greu. Știam că o să fie greu, dar a fost mai greu acum, deși mie mi s-a spus că a doua oară drumul este bătătorit și o să iasă fără probleme. A fost mai greu ca prima oară. Travaliul a fost mai scurt, la jumătate, a fost de 5 ore, dar a fost mult, mult mai greu. Poate unde a fost și mai grăsun, că m-am ospătat bine (…). A avut 3,430 kg și  51 cm. A primit nota 10”, a declarat Adela la Vorbește lumea, imediat după ce a născut.

Citește și: