E una dintre puținele vedete de la noi care a ales să rămână naturală, fără gene false sau buze și sprâncene tatuate. Și ce-i drept nici nu are de ce să apeleze la trucuri de înfrumusețare, având în vedere ce gene bune are în familie. Vedeta TV a publicat recent imagini cu mama ei și cu bunica ei, iar fanii au fost de părere că actrița este copia fidelă a mamei ei, iar bunica ei este adorabilă.

Adela Popescu visa să lucreze la benzinărie

AdelaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Ce semeni cu mama ta”, „Ce mamă adorabilă ai, Adela. Mândrește-te cu ea, că e o scumpă….”, i-au scris câteva admiratoare.

Doina Popescu este foarte mândră de fiica ei, despre care spune că a început să cânte de la vârsta de doi ani și că era de mică fan Loredana Groza și Laura Stoica și le fredona tot timpul melodiile.

 

Adela Popescu a devenit mamă a doua oară în decembrie

„Nu-mi spunea că vrea să devină actriţă, mai degrabă că vrea să se facă vânzătoare la benzinărie. De când a început să meargă pe la 8-9 ani la festivaluri de muzică uşoară şi a început să cânte la clubul copiilor, apoi a apărut şi la televizor, şi-a schimbat opţiunea şi a spus că vrea să ajungă cântăreaţă.”, a mai spus Doina Popescu, mama vedetei, într-un interviu pentru Pro2.

Adela Popescu a născut pe 9 decembrie un băiețel perfect sănătos, al doilea copil al ei și al lui Radu Vâlcan. Ea l-a adus pe lume pe cel mic pe cale naturală, după un travaliu de cinci ore. Vedeta Pro TV a povestit că nu vor să facă botezul celui mic până nu se încălzește afară, chiar dacă există riscul ca Andrei să nu mai încapă în cristelniță pentru că este dolofan. Cel mai probabil evenimentul va avea loc prin luna mai, după sărbătorile pascale.

‘Ne-am gândit la botez. O să-l facem când ăsta mic n-o să mai încapă în cristelniță, pentru că a luat avans! E pufos. E pufos, e dolofan. Îi place mâncărica. Așteptăm să se mai încălzească puțin. Să treacă sărbătorile pascale și apoi o să mergem undeva, într-o grădină. Ne dorim ca botezul lui Andrei să fie în aer liber’, a declarat Adela.

Citește și: