Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a postat pe rețelele de socializare un filmuleț cu fiul ei, Alexandru, în timp ce acesta folosește batista bebelușului. Mai exact, Alexandru stă în fotoliu și folosește dispozitivul de curățat nasul, atașat la aspirator.

Adela Popescu a fost acuzată că își neglijează copilul

Deși cele mai multe mămici au felicitat-o pe Adela pentru faptul că a reușit să-l convingă pe Alexandru să folosească singur aspiratorul, alții au criticat-o pentru alegerea ei, spunând că e rușinos că acesta, deși are doi ani jumătate, nu știe să folosească o batistă normală pentru a-și sufla nasul, iar un fan a acuzat-o că își neglijează copilul. ”De ce nu te ocupi de copil? Cu aspiratorul? Pe bune? Și eu am copii dar așa ceva nu pot să concep. Ce faci toată ziua? Pe bune? În afară de Facebook mai știi ceva?”, a scris bărbatul în dreptul filmulețului cu Alexandru.

Imediat, în apărarea Adelei a sărit o prietenă, care a făcut glume pe marginea comentariului acestuia. ”Adeluca, ocupă-te, dom’le, de copil! Când o să ai doi, îi pui să își facă unul la altul!?”, a scris prietena Adelei, iar vedeta i-a răspuns pe măsură. ”Normal. Să-și măsoare temperatura reciproc, să își dozeze singuri siropul, să dea drumul la aragaz. Păi eu am timp de așa ceva?”, a venit răspunsul plin de umor al Adelei.

Citește și: Cum arată bărbatul pe care Brigitte l-a părăsit pentru Emmanuel Macron. A renunțat la o căsnicie de 20 de ani pentru actualul președinte al Franței

Unele mămici au felicitat-o pe Adela

”Nu sunt de acord cu metoda aspiratului, în special la un copil așa mare. Bebe meu are doi ani și își sufla nasucul singur”, i-a scris o altă mămică, iar Adela s-a grăbit să-i răspundă.

”Și el își suflă năsucul singur, dar nu eficient, mai ales în perioadele în care are muci din abundență. Nici eu nu fac exces de această metodă, dar înainte de somn mi se pare indicat să îi curăț bine năsucul astfel încât sa doarmă bine”, a răspuns Adela.

Cu toate acestea, fanii l-au lăudat pe micul Alexandru, pentru că stă cuminte și nu protestează atunci când folosește aparatul de curățat năsucul.

„Cea mai mare invenție a tuturor timpurilor! Fără el cred ca ajungeam la nebuni.”, „Ce liniștit stă. A mea la 1an si 7 luni fuge mâncând pământul cand il vede.”, „Bravo!!! băiat mare si înțelegător!”. sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil, tot un băiețel, iar acesta urmează să vină pe lume luna viitoare. Ea și Radu Vâlcan au declarat însă că nu se vor opri aici, ci mai vor un copil, o fetiță.

Citește și: