Acest lucru s-a întâmplat azi, când vedeta a postat pe Instagram un colaj de fotografii, în care a vrut să scoată în evidență coafurile prin care a trecut în ultima vreme. ”Tara arde si baba se piaptana. Literalmente”, a scris ea în dreptul postării.

adela-si-postarea-ei-neinspirataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Numai că situația din Ucraina, țară în care mulți români au familii, rude, care trec acum prin momente de coșmar, a făcut ca postarea ei să fie complet nepotrivită. Puțin spus chiar, dacă ar fi să judecăm mdupă felul în care vedeta a fost pusă la colț, fără milă și fără drept de apel.

”Literalmente, foarte greșită descrierea pentru situația actuala…”, ”Avand in vedere situatia actuala este penibila descrierea ta, fata draga”, ”Nu chiar cea mai inspirata descriere..”, ”Mai bine taceai”, ”Cea mai proasta descriere posibila” – au fost doar câteva dintre comentariile primite de Adela Popescu șla postare. Cel mai probabil, acum regretă gestul făcut, dar faptul e consumat.

Da, a greșit, E genul de greșeală la care este expusă o persoană publică. Rămâne de văzut cum va reacționa Adela.

Totuși, câțiva dintre fani au înțeles-o și i-au fost alături. ”Te îmbrățișez! Suntem în viața, să trăim în prezent si in azi, mâine nu se știe niciodată cum va fi! Și eu mă pieptăn😜! Nu înseamnă că nu îmi pasă, dar îmi văd de ce am acum și oho câte am. Să le prețuim!”, i-a scris cineva împăciuitor.

Poate, Adela Popescu are și ea dreptatea ei. Are un job, iar prezența pe rețelele de socializare o ajută să-și țină fanii aproape. Nu poate mulțumi pe toată lumea. E soție și mamă full time și nu pentru un copil sau doi, ci chiar trei. Iar odihna nu e ntocmai punctul ei forte în această perioadă.

Vezi și Adela Popescu, ghinion pur: A lovit 6 mașini într-o parcare!

Citește și:

Cât îl costă pe Laurențiu Reghecampf școala fiului său. Suma ireală pe care o plătește într-un singur an

Carmen Harra, despre cum va fi afectată România în conflictul Rusia și Ucraina. Iată și cine va câștiga la final