De data aceasta, vedeta este infectată cu varianta Omicron. Vedeta a mai avut virusul și după nașterea celui de-al treilea băiat. Atunci toată familia Adelei Popescu a avut Covid.

„Am două teste pozitive. Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală.

Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta”, i-a spus Adela colegului ei Cabral, în direct la „Vorbește lumea”.

Colegii Adelei Popescu, Bogdan și Shurubel, au fost și ei depistați pozitivi și se află în izolare la domiciliu. „Ai grijă, Cabral, să nu bei din cănile cu Pro tv, că din alea a băut Adela. Să nu iei și tu că nu știm cine mai face emisiunea”, l-au avertizat cei doi pe Cabral.

Primul infectat cu Covid a fost Bogdan. Pe 3 februarie, Bogdan a intrat în izolare, dar a intrat în direct din online la „Vorbește lumea” și a stat de vorbă cu cei doi colegi, Adela Popescu și Shurubel, rămași atunci în platoul emisiunii.

„Dragi colegi, când lucrezi, te îmbraci frumos în pijamale (…) Noi nu avem vaste vile, ne izolăm toți (…) Acum ce să zic, nu pot să îi protejez pe cei dragi, cei dragi nu m-au protejat pe mine. Dar o mare parte din România are COVID”, a spus Bogdan.

Adela Popescu a mai fost confirmată cu Covid în luna septembrie anul trecut. Atunci toată familia ei a fost infectată. Prezentatoarea i-a ținut timp de câteva zile locul lui Cătălin Măruță și el aflat cinci zile în izolare, după ce a intrat în contact direct cu un purtător al virusului Sars Cov-2.

Vezi și Motivul pentru care Măruță lipsește din platoul emisiunii. A făcut anunțul chiar el. Ce s-a întâmplat și cine l-a înlocuit?

Citește și: