Adela Popescu abia s-a întors pe micul ecran, iar acum a aflat că are COVID-19. Vedeta, în vârstă de 34 de ani, s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Frumoasa vedetă a făcut anunțul în direct la TV, în emisiunea pe care o prezintă, „Vorbește Lumea” că are COVID-19, printr-un video. Soția lui Radu Vâlcan a mărturisit că ieri a început să se simtă rău, iar astăzi, de teamă de a nu infecta bebelușul și-a făcut un test rapid, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Din fericire, ceilalți doi băieți ai ei nu sunt deloc în pericol, pentru că ei sunt de câteva zile la bunici. Adela a mărturisit că se teme ca bebelușul să nu ia și el boala, mai ales că îl alăptează, însă aerisește des încăperea în care stă cu micuțul.

„M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici”, a spus Adela

„Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul”, i-a zis Adela lui Șurubel, co-prezentator al emisiunii.

Adela Popescu a explicat că nu a reușit până acum să se vaccineze pentru că a fost însărcinată, dar urma să facă acest pas.

„Mi-ar fi plăcut și mie să fiu cu voi. (…) Ieri m-am simțit rău, am ajuns acasă și mi-am făcut un test rapid. Din păcate, am ieșit pozitiv, așa că vreo două săptămâni o să stau să mă uit la voi. De mâine, câte o surpriză în fiecare zi pentru voi. Este ceva oribil când vezi testul pozitiv. Eu nu m-am vaccinat pentru că doctorii mi-au zis să nu o fac în sarcină, acum am început să mă informez și urma să mă vaccinez”, a spus Adela.

Citește și:

Cea mai recentă imagine cu Christina Aguilera i-a uimit pe fani. Cum s-a pozat artista

Este însărcinată! Actrița și soțul ei vor fi părinți pentru prima dată