I-a dat toate instrucțiunile necesare și pentru că discuția în sine a fost foarte amuzantă, Adela Popescu a redat-o pe Instagram, cu lux de amănunte, postând și o fotografie extrem de sexy cu ea, pe un pat.

Lenjeria neagră pe care o poatră actrița contrastează în mod plăcut cu albul pielii, cel la care Adela Popescu este pregătită să renunțe, pentru binele audienței.

”Andreea Caranda, producatoarea emisiunii, mi-a cumparat zilele trecute un autobronzant, sugerandu-mi discret ca am pielea alba si ca ar fi bine sa il folosesc”, ăși începe istorisirea Adela Popescu, mamă a doi copii.

”Persuasiva cum o stiu, in seara asta m-a si sunat:
-Dupa scrub faci dus si te stergi bine, bine. Cand esti complet uscata dai cu sprayul.
Mare atentie! Nu dormi cu pijamale groase cu mansete, chiloti tetra si sosete, ca ramai cu urme si arata ca naiba.
-Bun! Hai te pup si ne vedem maine! Zic eu”, relatează vedeta.

Toate bune și frumoase, dar Adela Popescu are un gând care nu-i dă pace: ”De unde stie cum dorm eu imbracata?! :)”.

Fanii au apreciat postrarea omului de televiziune, lăsând tot felul de comentarii. ”Asa dorm mamele de copii mici! join the club!”, îi scrie o mămică, dând de înțeles că lenjeria ”tetra” e încă la modă.

În timp ce marea majoritate o laudă, inclusiv pentru pielea albă ca laptele, sfătuind-o să nu renunțe la ea, pentru că arată ca o ”prințesă”, există și comentatori care îi aduc critici: ”Mai bine iti sugera dicret sa porti rochii mai putin decoltate si in conformitate cu ora la care e difuzata emisiunea, zic si eu, mai ales ca e producatoarea emisiunii. Decolteul devine din ce in ce mai vulgar”.

Departe de a se arăta jignită de un astfel de comentariu, Adela Popescu chiar i-a răspuns celei care l-a lăsat: ”Vom remedia si aceasta problema”.

Vezi și Cum arată Adela Popescu fără pic de machiaj

Citește și: