Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, pentru sinceritatea ei, dar și pentru simțul umorului. Nu e însă și o bună șoferiță sau, cel puțin, la începuturi nu era.

Aceasta a deazvăluit în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV că a lovit șase mașini la o lună după ce își luase permisul auto.

Adela Popescu pleca atunci de la nunta unei bune prietene. Când a vrut să iasă cu mașina din parcare, aceasta a lovit nu mai puțin de șase autovehicule.

Acum își aduce aminte cu amuzament, dar spune că atunci totul s-a întors împotriva miresei care a fost nevoită să dea destule explicații.

„În prima lună când am luat carnetul m-am dus la o nuntă. Până am ieșit din parcarea nunții, am lovit șase (n.r mașini).

Deci, eram la nunta prietenei mele, Andreea. Poate să confirme pentru că, săraca mireasă, a primit multe reclamații. Pentru că erau invitații cei care fuseseră. (…).

Lucrurile s-au schimbat, nu mai lovesc mașini. Acum nu mai conduc eu”, a mărturisit Adela Popescu la ”Vorbește lumea”.

Adela Popescu și-a adus aminte și de un alt incident, de această dată petrecut recent în trafic. Aceasta spune că nu a mai știut să iasă dintr-un sens giratoriu. Prezentatoarea TV a povestit amuzată cum s-a întâmplat totul.

 „Și, după ce m-am oprit în rond și tot nu mi-am dat seama încotro trebuie s-o iau, am mai făcut rondul de câteva ori. Mai ridicol de atât, că nu știam încotro s-o iau, este că aveam Waze-ul în față.

Și el îmi arăta semn la dreapta, dar eu nu știam unde e dreapta aia, prima, a doua sau a treia”, a dezvăluit vedeta, făcând haz de propria persoană.

Vezi și Cum arăta Andreea Esca acum 30 de ani. Abia își obținuse permisul de conducere!

Citește și:

Lidia Buble și-a băgat fanii în sperieți: ”Sincere condoleanțe” Motivul pentru care poza e de profil e una de doliu

La 85 de ani, Silvio Berlusconi se va însura cu iubita sa cu 53 de ani mai tânără