Adela Popescu a povestit în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” că mulți dintre fanii ei au criticat-o pentru modul în care a împodobit bradul.

„Am pus și eu poza unui brad și știi că s-a reacționat și așa: ce e ăsta? Sărăcuț?!”, a spus Adela, explicând fanilor motivul pentru care a făcut această alegere.

„Mereu îmi doresc acel brad în care să pun numai instalație. Eeee, Adela Popescu, așa sunt eu, simplă.”,a adăugat vedeta.

Adela a pus pe rețelele de socializare și o imagine cu fiul ei cel mare, care pune vârful în brad, acesta fiind de fapt un mesaj pentru soțul ei, Radu Vâlcan, care e plecat la filmările noului sezon de la „Insula iubirii”, în Thailanda.

Adela popescuuu si raduSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

„Scumpe, tu stai liniștit acolo și cumpără perlele care trebuie, că mie are cine să îmi pună steaua în vârf.”, a scris Adela.

Și Adelina Pestrițu a fost criticată pentru alegerea pe care a făcut-o pentru bradul ei. Și asta, pentru că și-a dorit un brad „altfel”, care să se potrivească cu mobila din casă.

Influencerița l-a decorat în culori alb-negru și conține pene, păsări, globuri, flori și fluturi. Micuţa Zenaida şi-a ajutat mama în decorarea bradului, iar alături de cele două s-a aflat bineînţeles şi soțul vedetei. Momentul a fost filmat şi publicat apoi pe reţelele de socializare. Însă, bradul lor ieșit din tipare nu a fost apreciat de toată lumea, ba chiar unii fani au criticat-o aspru.

„De ce așa? Crăciunul e sărbătoare de culoare! Nu e modă și nici Faschion, dar dacă ție îți place așa…” , i-a scris unul dintre internauţi.

Răspunsul brunetei nu a întârziat să apară: „Pentru că bradul îl faci să-ți placă ție și celor din casă”.Corect, dar parcă negrul nu își are locul în sărbătoarea asta, Crăciun-Nașterea Domnului!” /„Parcă îl făceai pentru fetiță. Oare unui copil îi poate plăcea așa ceva. Este frumos pentru vitrina unui magazin, un show room… Nu e hate, că nu-mi pasă de ciorile negre din brad, dar atunci când prezinți ceva trebuie să accepți și critici. Și fashion-ul ăsta are o limită …zic!”, i-au scris alți urmăritori.

Vedeta le-a explicat acestora faptul că nu toţi oamenii au aceleaşi gusturi.

Citește și:

Alec Baldwin a fost aspru criticat de fani după ce a făcut publică o nouă imagine cu el. „Puțin respect”

Codin Maticiuc, întrebat dacă i-a fost frică de Nuțu Cămătaru: „Când m-am dus prima oară la el…”