Vedeta Pro TV a născut pe 10 iulie cel de-al treilea copil, tot un băiețel. La doar trei luni, de când și-a adus pe lume băiețelul, ea s-a întors pe micul ecran, în emisiunea „Vorbește lumea”,

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a renunțat că va părăsi emisiunea pentru că este însărcinată a treia oară și nu vrea să-și pună sarcina în pericol, în contextul pandemiei. Ea a revenit pe micul ecran după opt luni și la doar trei luni de când a devenit mămică. Ulterior, a mai lipsit două săptămâni după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. În emisiunea de azi, Andrei Aradits a fost invitat să vorbească despre ultimul sezon al serialului „Vlad”, iar actorul a mărturisit că i-a dus lipsa, ceea ce a iscat imediat reacția celor din platou.

244423668_2958692281052441_4491145755283960768_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Păi în 5 ani ai fost mai multe însărcinată”, i-a spus unul dintre colegii de platou, iar Andrei Aradits a întrebat-o dacă se oprește acum.

Astfel, Adela a făcut primele declarații despre al patrulea copil. După ce a aflat că vor avea tot băiețel, ea și Radu au zic că vor mai încerca să facă și o fetiță, Radu fiind cel care își dorea foarte tare și o surioară pentru băieți.

„Soțul meu a spus că nu poate să creadă și că o să avem patru copii, pentru că dacă acesta este tot băiețel, o să mai încercăm o dată ca să facem și o fetiță”, a spus Adela, când a dezvăluit sexul copilului, Însă, vedeta Pro TV a dezvăluit că nu se mai pune problema să mai facă încă un copil și se oprește aici.

„Da, da, mă opresc aici. Pe al patrulea nu îl mai fac, promit”, a spus Adela

„Nici măcar o fetiță, Adela”, a întrebat-o și Viki Răileanu, care era și ea invitată în emisiune.

„Să o faci tu”, a răspuns fără să stea pe gânduri Adela.

De altfel, vedeta Pro TV a mărturisit că și tatăl ei a rugat-o să se oprească, spunând că sunt suficienți trei copii.

După luni de zile de negocieri, Adela și Radu Vâlcan au hotărât că Adrian e numele potrivit pentru mezinul familiei, respectând astfel, aceeași regulă ca și la ceilalți băieție, ca numele lor să înceapă cu A. În cazul primilor doi au ales Alexandru și Andrei.

Citește și:

Soția lui Denis Ștefan, fotografii emoționante cu fetițele ei. Fix acum o lună a născut

Lovitură de graţie pentru Gabi Bădălău. Mama lui ar fi trecut de partea Claudiei Pătrășcanu