Adela Popescu a confirmat zvonurile și este însărcinată. Adela Popescu (34 de ani) și Radu Vâlcan (43 de ani) au anunțat încă de la a doua sarcină că vor să facă încă un copil, pentru că își doresc foarte mult și o fetiță.

Actrița a dat vestea cea mare în emisiunea de la PRO TV, pe care o prezintă alături de Cove. „Vom mai avea un nepoțel. Adică sunt însărcinată. (…) Eram chiar la emisiune și producătoarea mi-a zis: «Ade, ești gravidă. Ai ceva aparte». Am mai primit trei mesaje de la prietene bune care mi-au zis că m-au visat însărcinată. Am zis să fac un test. Noi ne doream acest copil. N-am programat, dar ne-am dorit acest copil. E ceva ce nu pot să explic. Ne împlinește viața de familie”, a spus Adela.

Adela Popescu a anunțat cu lacrimi în ochi că va părăsi emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Fanii se vor reîntâlni cu Lora, pe numele ei adevărat Laura Petrescu, care se întoarce ca și prezentatoare alături de Gabriel Covesanu – Cove, în locul Adelei Popescu. Momentul a fost atât de emoționant încât și Lora a izbucnit în lacrimi. Mai mult, ea avertizat-o pe Lora imediat că toate fetele care prezintă alături de Cove, devin mămici, și că probabil urmează și ea. Deși Lora a rămas un pic blocată, i-a dat apoi imediat replica Adelei.

„Eu am scăpat deja de două ori”, a spus Lora, făcând referire la faptul că deși a mai înlocuit-o în emisiune, ea nu a rămas încă însărcinată.

Lora a intrat încă de dimineață live, pe pagina ei de Faceboook, în timp ce era în drum spre platourile de filmare ale emisiunii „Vorbește lumea” și le-a spus fanilor că are o surpriză pentru ei, că va fi văzută de luni până vineri din nou pe micile ecrane.

Citește și:

Urarea neobișnuită pe care i-o face Monica Tatoiu soțului ei, de ziua de naștere

Mihaela Rădulescu, secretul relației ei cu Felix Baumgartner