Se pare că a devenit o obișnuință ca Adela Popescu și Radu Vâlcan să fie împreună chiar și „la serviciu”. Atunci când pleacă peste hotare, ca să filmeze diverse proiecte individuale pentru televiziunile la care sunt angajați, cei doi fac tot posibilul să se mute în formulă completă. În iulie, cei doi au plecat cu copiii în Republica Dominicană, unde Adela a filmat cu Cabral emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Iată că acum Adela Popescu a plecat singură din România, cu destinația Thailanda, pentru a fi alături de soțul ei, Radu Vâlcan, la filmările show-ului „Insula Iubirii”.

Adela Popescu a ajuns în Thailanda, la Radu Vâlcan

Drumul de 12 ore, plus escală, plus vânzoleala prin aeroporturi, nu a fost deloc ușor, iar Adela a împărtășit experiența pe Instagram, unde a publicat și câteva imagini. Pe drum a întâmpinat câteva greutăți, din moment ce a concluzionat că zborul de noapte nu e neapărat o soluție atunci când pleci la drum cu trei năzdrăvani. Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și 6 luni) au stors-o de energie.

„După muuulte ore de zbor, 12 în aer, plus escală, plus aeroport, plus viză etc, am ajuns cu bine în Phuket. Nu sunt încă hotărâtă dacă zborul de noapte e o idee bună atunci când călătorești cu copii mici. Mă mai gândesc”, și-a început Adela jurnalul de călătorie. „Însă revederea a meritat fiecare clipă de nesomn și oboseală”, a mai scris ea, în dreptul unei imagini în care Radu Vâlcan își strânge în brațe unul dintre copii, în momentul revederii.

adela-popescu-si-radu-valcan-thailanda-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Adelei i-a mai venit inima la loc când a văzut cât de fericiți sunt cei mici alături de tatăl lor, dar în prima noapte acolo i-a fost pusă din nou la încercare răbdarea. „Noaptea nu a fost ușoară. Dați peste cap cu fusul orar, copiii s-au trezit des și pe rând. am recuperat de dimineață, când Radu a mers cu ei la piscină și eu am dormit până la 10 ora locală. Vom mai sta aici încă două zile, după care ne vom muta mai spre nordul insulei”, a mai anunțat Adela.

Citește și: Adela Popescu, probleme în Republica Dominicană. Obiectul foarte comun la noi, dar care acolo pur și simplu nu se găsește: ”Nu există nici de cumpărat”

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini. Imaginile pentru care i-a cerut acordul soțului