Despre botezul organizat de Adela Popescu și Radu Vâlcan se va vorbi mult timp de acum încolo. Petrecerea a avut loc în grădina unui restaurant din București, iar decorul din liliac mov a transformat locul într-unul de poveste. Tematica a fost „Cei trei purceluși”, poveste preferată de cei trei băieți ai Adelei, iar printre invitați s-au numărat o mulțime de vedete, cum e și firesc.

Laura Cosoi, Dana Rogoz, Alina Chivulescu, soții Răzvan și Irina Fodor, Mihai Morar și familia, producătoarea TV Ruxandra Ion, Criss Ciobănașu și mulți alții. Atmosfera a fost atât de relaxantă, iar ținutele, la fel. Adela a purtat o rochie neagră, scurtă, cu cizme albe și pălărie, iar tăticul Vâlcan a avut un costum casual. Adrian, în vârstă de 10 luni, a avut la botez un tort în ton cu tematica, cu cinci etaje și cu purceluși din marțipan.

Vezi și: În ce-și investește banii Adela Popescu. A fost la cuțite și cu Radu Vâlcan: ”Nu a fost chiar o ceartă, ci o discuție la intensitatea cuvenită, pe măsură deciziei ce trebuia luată”

botez-adela-popescu-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 32

Adela Popescu, 30 de poze superbe de la botezul fiului

Invitații au distribuit pe rețelele sociale poze de la eveniment și s-au declarat încântați de petrecere, meniu și atmosferă. Și Adela a găsit timp să își spună primele impresii după petrecerea din 7 mai.

„Doamne, ce frumos a fost botezul tău, mai, Adrian!
După Paște ne-am hotărât brusc că trebuie musai să îl botezăm pe micuț, să nu așteptăm să între la grupa pregătitoare.
Prima dată am amânat botezul lui cu doar trei zile înainte, pentru că am fost testată pozitiv. Și apoi a urmat valul doi, trei, așa că a ajuns micuțul să facă zece luni.
Și, că să înțelegeți, hotărâți așa cum am fost, am stabilit mai întâi data. Doar atunci era liberă nășica lui, Ioana Scărlătescu. Așa că am sunat invitații să ne asigurăm că pot și abia după am început să căutăm locație, flori, biserică etc. Cu doar zece zile înainte.
Din momentul în care a intrat Ivona Nenu (n.r. prietena Adelei, organizator de evenimente) în schemă am știut că e că și rezolvată treaba. Și a fost.
Adrian a avut cea mai tare petrecere. Cea mai frumoasă zi. Cel mai frumos liliac. Cea mai tare atmosferă. A fost de poveste. Una cu «Cei trei purceluși». Cum altfel?!”, a scris, pe Instagram, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” (PRO TV).

Citește și: Adela Popescu, probleme cu cei 3 copii: „Absolut toate mamele trec prin asta”. Ce i-au răspuns alte vedete

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după naștere. Cum au reacționat Andrei și Alexandru când l-au văzut pe frățior?