Adela Popescu a dezvăluit la Vorbește lumea sexul bebelușului. Vedeta de la Pro Tv este însărcinată cu cel de-al treilea copil și este extrem de încântată. Ea și Radu Vâlcan și-au dorit o familie mare, iar în curând, familia se va mări cu încă un membru. Cei doi mai au casă două băieței pe nume Andrei și Alexandru.

„Soțul meu a spus că nu poate să creadă și că o să avem patru copii, pentru că dacă acesta este tot băiețel, o să mai încercăm o dată ca să facem și o fetiță”, a spus Adela.

Proaspăt întoarsă în țară, Adela i-a vizitat astăzi pe Lora și Cove, unde a făcut dezvăluirea mult așteptată.

”Toată lumea se întreabă: va fi băiețel sau fetiță! Putem da un răspuns?”, a întrebat-o Cove pe scumpițica lui! Cu zâmbetul pe buze și cu energia bine cunoscută, Adela a declarat: ”Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor.”

Luna ianuarie a adus o veste surprinzătoare pentru fanii Vorbește Lumea: Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară! Simpatica prezentatoare a declarat atunci că ea și soțul ei își mai doreau un copil și că se simte foarte bine: ”Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez”.

După ce s-a asigurat că scumpițelul Cove este pe mâini bune, alături de Lora, Adela a plecat alături de soțul ei și cei doi copii într-o vacanță în care a respectat toate măsurile de siguranță.

”Copiii ieșeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniță. Și ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locație foarte sigură. Am plecat liniștiți, știind că toată lumea este testată în avion și pe insulă.”

Citește și:

Adelina Pestrițu a împlinit 34 de ani. Ce cadouri a primit de la soțul ei?

Gina Matache, bunică a treia oară? Mama Deliei a dat chiar ea răspunsul