Adela Noriega a fost una dintre cele mai apreciate actrițe ale Mexicului în anii `90  și deși s-a retras de pe micile ecrane de aproape un deceniu, viața ei personală încă este subiectul preferat al presei din Mexic, cum ar fi și fiul secret pe care l-ar fi avut cu fostul președinte Carlos Salinas de Gortari (70 de ani), unul dintre cei mai controversați politicieni din Mexic.

Așadar,  frumoasa actriță ar fi avut o relație cu fostul lider al Mexicului în 1998, pe vremea când Adela juca în telenovela „Dulce desafia”, care a făcut-o celebră. Iar multe publicații au scris chiar că cei doi au un fiu secret împreună, despre care niciunul nu a vrut să vorbească niciodată. Ei nu au negat, dar nici nu au confirmat zvonul. Cu toate acestea, bunul prieten al actriței, actorul  Fernando Carrillo, ce i-a fost partener în Maria Isabel”, a rupt tăcerea și a dezvăluit misterul, într-un interviu pentru emisiunea „De primera Mano”.

adelaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Vești uluitoare despre celebra actriță de telenovele Adela Noriega după ce s-a scris că are cancer. Nimeni nu se aștepta la un asemenea anunț

Adela Noriega ar fi avut o relație cu fostul lider al Mexicului în 1998

Fernando, care a avut, de asemenea, o relație cu Adela Noriega, a dezvăluit că a vorbit cu Adela despre acest subiect, în timpul unei călătorii cu avionul la întoacerea în Mexic, iar actrița a lăsat de înțeles că nu e nimic adevărat.

 

„Am întrebat-o o dată în avion când ne întorceam din Europa în Mexic, după ce am terminat filmările la telenovela Maria Isabel și mi-a răspuns: Fer, cum aș putea să ascuns un fiu? Ar fi o tâmpenie. Cum aș putea? Și explicația ei mi s-a părut că are sens. Au fost doar zvonuri”, a declarat actorul.

Fernando Carrillo a mărturisit recent că vrea să o convingă pe Adela Noriega să se întoarcă pe micile ecrane alături de el și că a fost îndrăgostit nebunește de frumoasa artistă.

Actorul susține că era topit după Adela și chiar a cerut-o în căsătorie, dar ea l-a refuzat. „A fost iubirea vieții mele”, a spus Fernando.

Citește și: