Adda și Cătălin Rizea au intrat în atenția publicului după participarea la Asia Express, unde cei doi s-au certat la cuțite, iar artista a înjurat ca la ușa cortului pe toată perioada competiției și mulți erau convinși că vor divorța. Însă, artista și soțul ei sunt mai fericiți ca oricând și chiar se pregătesc se pare să devină din nou părinți.

Adda și Cătălin Rizea au postat o imagine cu ei doi care a atras imediat atenția intenauților, dându-le de gândit. Și asta pentru că soțul artistei își ține mâna pe burtica Addei, care a început să se rotunjească.

„Cata are zambetul asta de acum cateva ore, cand ne-am intalnit la restaurant cu o doamna ce mi-a subliniat ferm ca ar trebui sa fiu o sotie blanda si cuminte! 😅😂 ”, este mesajul care însoțește imaginea, postată pe contul artistei, iar fanii au reacționat imediat.

Adda si CatalinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Sa vă iubiți mereu dragii mei frumoși” „Vrea mana aia acolo sa ne spună ceva ???”, „ Sarcina usoara 😍😍😍”, „ La cum se uită Cătălin la tine🔥❤️cred că mai vine un bebe”, „ Vine fetita ?😮. Sunteți minunați ”, „ Graviduta ?”, au fost câteva dintre comentarii.

Adda și soțul ei, Cătălin, au format o echipă puternică la Asia Express, reușind să ajungă până în finală, însă cei doi au fost aspru criticați pentru comportamentul și limbajul lor vulgar. În cele 10 etape de Asia Express au fost echipa care s-a certat cel mai mult, iar artista a înjurat ca la ușa cortului.

Adda și Cătălin s-au căsătorit în anul 2016 și au împreună un băiețel de 4 ani, pe nume Alexandru.

Citește și:

Reacția iubitului Lidiei Buble după ce a văzut-o la TV în Asia Express. Cei doi sunt împreună la Madrid

Elena Merișoreanu, infectată cu Covid și internată la Matei Balș, primele declarații de pe patul de spital: ”Am foarte mulţi colegi care zic că nu e nimic, dar uite că e”