Adda și Cătălin și-au făcut adevărate declarații de dragoste pe rețelele de socializare, pentru marca faptul că au trecut patru ani de când au mers la altar și și-au jurat iubire, iar fanii au reacționat imediat și le-au urat multă fericire.


„4 ani ❤️ La mulți ani nouă! @rizea_catalin88”, a scris Adda, alături de o imagine emoționantă de la nunta lor, în care Cătălin stă cu mâna pe burtica ei de graviduță.

View this post on Instagram

4 ani ❤️ La multi ani noua! 🥂 @rizea_catalin88

A post shared by ADDA (@addabaladda) on

„La multi ani nouă! 4 ani de când m-am… 🤣🤣🤣 Te iubesc! @addabaladda”, a scris și Cătălin.

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai simpatice și amuzante cupluri de la noi. Cătălin Rizea nu îi este doar soț Addei, ci și impresar și manager și cei doi au plpanuri mari de viitor. Ei au împreună un băiețel, dar vor să-și mai mărească familia, artista declarând de mai multe ori că își dorește foarte mult și o fetiță și sper ca acest lucru să se întâmple curând.

Mai mult, într-o poză recentă cu Adda, o admiratoare a observat burtica artistei și a întrebat-o dacă e cumva însărcinată: „Cineva ascunde o burtică acolo,cumva?”. Însă, îndrăgita cântăreață a preferat să păstreze misterul și nu a răspuns.