Pe conturile sale de socializare, Adda a ridicat una dintre problemele cu care se confruntă societatea actuală, când vine vorba de adolescenți. După concertele pe care le susține în întreaga țară, artista se oprește mereu la final să se fotografiază cu fanii săi,. Așa a observat că tinerele, în mod special, își acoperă față cu diferite emoji-uri. O ciudățenie, la prima vedere. Dar există o explicație clară pentru un astfel de comportament, spune ea.

Extrem de sinceră și de transparentă, așa cum a arătat întotdeauna că este, Adda a ținut să pună pe tapet motivul din spatele unui astfel de comportament. LA început doar s-a întrebat, dar în scurt timp a primit și răspunsul la această întrebare. Ce a aflat a făcut-o pe artistă să se cutremure și să conștientizeze gravitatea situației în care adolescenții se află.

„De mult voiam să abordez subiectul asta, pentru că se întâmplă la fiecare concert. Cel mai des la fete văd asta. Facem poze direct cu filtre în care au față acoperită sau și-o acoperă ulterior și postează așa. Pe o fată am întrebat-o odată de ce face asta. Și mi-a răspuns “Nu sunt frumoasă!”. Era foarte frumoasă! Și mi-a rupt inima. Și apoi, înainte să-i țin prelegerea aferentă, mi-am dat seama că noi greșim.”, a scris Adda pe rețelele de socializare.

Adda dă vina pe persoanele publice

Toată vina este a persoanelor publice, spune Adda, care atrage atenția asupra faptului că vedetele își editează excesiv pozele. Urmarea: tinerii se văd urâți și sunt extrem de complexați, chiar dacă nici realitatea persoanelor publice nu este roz.

Solista recunoaște, la rândul său, că a încetat să mai folosească o aplicație extrem de recunoscută de modificat poze, doar pentru că o făcea să fie perfectă și începuse să aibă și ea probleme cu felul în care arată.

„Noi ăștia publici. Noi ăștia “perfecții” lumii. Că le arătăm o lume editată și falsă. Nimeni nu este perfect! Și 90% din ce este pe online este editat.

Și eu îmi edităm mai demult pozele. Și acum o fac, dar nu mai folosesc acea aplicație. Pentru că folosindu-o, am început să nu mă mai plac. Și am zis… ok, asta nu e bine. Pentru sănătatea mea sufletească și mentală.”, a continuat artista. Diferența e însă aceea că ea este o femeie în toată firea, pe când tinerele nu au încă maturitatea vârstei. Sunt într-o perioadă de căutări și întrebări. Iar răspunsurile care vin înspre ele sunt departe de a fi cele mai potrivite.

Adda a refuzat o ofertă de 70.000 de euro din ”principiu”. „Lumea ne cam urăște”, iar poliția nu se bagă: ”Nici măcar nu ai pe cine da în judecată”

Artista, criticată pentru că pozează natural

Adda a început de o vreme să promoveze naturalețea în mediul online, moment în care a fost „lovită” din plin de remarcile unora dintre internauți. Faptul că oamenii nu mai sunt obișnuiți să vadă fețe fără filtru este o problemă, consideră artista, care își îndeamnă toate fetele și femeile din comunitate să se iubească cu toate imperfecțiunilor lor.

ea-pozeaza-adesea-naturalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

„Mi se spune des: “De ce te postezi ciufulită sau nemachiată?!”, “Tu trebuie să fii perfectă!”. Nu. Nu trebuie să fiu perfectă. Și nici nu o să fiu.

Tot ce pot să fac este să mă iubesc așa cum sunt. Și să radiez iubire. Pentru că iubirea înseamnă frumusețe. Și frumusețea e subiectivă. Și s-a găsit unu în lumea asta care să mă placă așa cum m-a lăsat natura. Și m-a luat de nevastă.

Iubiți-va, fetelor! Cu coșuri, celulită, vergeturi. Cu riduri, alunițe, cicatrici. Toate aceste “accesorii” spun povești despre noi. În special povești despre curaj.

Și hai să fim mai bune, noi fetele, mai ales, una cu cealaltă. Că prea ne lovim, ne comparăm și uităm ce înseamnă respectul și empatia.”, a mai scris ea.

Vezi și Adda, poate cel mai sincer, frumos și veritabil mesaj, la 7 ani de la căsătorie: ”Ca să fie lapte praf!”. Mesajul în care fiecare mamă se va regăsi!

Citește și:

Andreea Perju și-a înscris fiicele la școala privată și acum a spus și de ce: „Înainte de haine frumoase, vacanțe superbe, mâncat în locuri frumoase”

Rona Hartner, încă o tragedie în plină luptă cu cancerul. Artista este în doliu: „A închis ochișorii și a plecat”