Artista le-a povestit fanilor despre problemele de sănătate cu care se confruntă de patru luni. Deși inițial nu știa ce are, medicii i-au pus acum in diagnostic.

Adda a publicat în urmă cu câteva zile imagini îngrozitoare cu spatele său, în totalitate afectat de problema e sănătate cu care se confruntă. Totul a început în luna octombrie, anul trecut, când artista s-a ales cu o alergie extrem de urâtă, declanșată de o pastilă cu antibiotic. De la acel moment, cântăreața a urmat un tratament strict, care a sperat ea, dar și fanii ei, că o va vindeca. Din nefericire, soția lui Cătălin Rizea încă se luptă cu acele alergii care lasă urme vizibile pe trupul său.

Fosta concurentă a emisiunii ”Asia Express” și-a îngrijorat fanii zilele trecute, când a publicat imagini cu spatele ei plin de răni, iar acum, alergia s-a mutat pe altă parte a corpului.

adaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Întreg pieptul Addei este afectat, de data aceasta, urmele provocate de alergie fiind vizibile.

Artista a ținut să menționeze că nu înțelege de ce nu îi dispare această alergie, mărturisind că medicii i-au pus diagnosticul de dermografism și se gândește cu groază cum va fi la vară.

”Adda dermografiada! De mult timp nu am mai avut așa ceva. O să fie foarte interesant la vară când nu o să mai pot ascunde toate lucrurile acestea și o să fiu toată brăzdată. Eu m-am învățat cu domnul dermografism, de patru luni am devenit prieteni, doar că nu înțeleg de ce mi-a apărut acum pentru că nu am mâncat nimic cu histaminic. Aia e, mergem înainte! Capul sus! Gândire pozitivă! Acceptare! Iubire de sine și toate alea!”, a povestit Adda într-un Instastory.

Citește și:

Oana Sîrbu, despre Ștefan Bănică Junior, partenerul ei din filmul Liceenii: ”Un copil”

Alina Laufer, însărcinată în șapte luni cu gemeni, a ajuns de urgență la spital