Adda se poate lăuda cu o carieră muzicală de succes, dar și cu un trup de invidiat. Participarea la Asia Express a ajutat-o să topească câteva kilograme, iar de atunci Adda se mândrește cu silueta ei. Soția lui Cătălin Rizea a postat recent pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu ea extrem de sexy, în care a demonstrat fanilor ce forme sexy are. Se pare că artista nu mai ratează nicio ocazie să-și etaleze trupul de invidiat.

Adda s-a transformat total dupa participarea la Asia  Express. A devenit extrem de sexySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Artista a pozat recent o imagine cu ea în lenjerie intimă, iar fanii au reacționat imediat,admirându-I silueta. Alții nu au iertat-o însă că pe tot timpul competiției Asia Express  s-a certat cu soțul ei, Cătălin Rizea, pe care l-a înjurat și l-a umilit, și au taxat-o iar, rugând-o să se mai tempereze.

 

„Te rog, nu-ți mai certa bărbatul atât. Îndura mult săracul”, „Frumoasă șì o voce bombà.”, „Superbă”, „O fată frumoasă”, au fost o parte dintre mesajele fanilor.

Cântăreața face senzație de fiecare dată când pune fotografii cu ea și mulți o admiră pentru modul în care reușește să se împartă, între familie și carieră. Recent, Adda a lansat o melodie nouă, intitulată „Prieteni buni”, și pare să fie pe placul publicului.

Chiar dacă au fost numeroase certuri și replici acide între cei doi, pe parcursul emisiunii Asia Express, Adda i-a făcut soțului său cea mai frumoasă declarație de dragoste, semn că porecla de „familia dinamită” dată de Cătălin, soțul său, e mai mult decăt potrivită pentru cei doi. Mai mult, ei au dezvăluit că au planuri mari de viitor. Dacă unii credeau că după experiența Asia Express, Adda și Cătălin vor divorța, cei doi sunt foarte fericiți împreună și au dezvăluit că vor să-și mărească familia și să devină și părinți de fetiță.

„Astia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trait cu tot sufletul experienta! Am invatat multe despre noi insine si despre celalalt, dar cel mai important – ni s-a confirmat ca putem trece peste orice greutate IMPREUNA! ”, a declarat Adda.