Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare băiețelul celor doi, în timp ce îi întinde mamei sale un buchet de flori. E mândru și fericit, cu fața toată numai un zâmbet.

Cântăreața a explicat și cum s-a născut această poză, povestea din spatele ei.

„Tati, dă-mi te rog bani să-i cumpăr flori lu’ mami! Tu du-te la mașină liniștit că mă descurc singur. Sunt băiat mare!” ❤️❤️❤️😭😭😭”, așa i-ar fi spus micuțul tatălui său. Rezultatul: o imagine care a adus lacrimi de fericire în ochii mamei și mii de aprecieri de la fanii acesteia.

Adda și Cătălin Rizea, cinci ani de căsnicie

Adda și Cătălin Rizea au o relație frumoasă și o familie împlinită. Cei doi s-au apropiat în urmă cu șapte ani, iar acum cinci ani își jurau iubire eternă.

Cu ocazia aniversării a cinci ani de căsnicie, Adda i-a transmis soțului său un mesaj care a impresionat, dar și amuzat fanii.

„Înainte să te cunosc eram atât de hotărâtă să nu mă mărit niciodată și să fac copii târziu. Nu există ideea de “pentru totdeauna”, nici nu-mi doream asta. Dar acum 7 ani s-a schimbat tot, drept urmare se împlinesc 5 ani de “la bine și la rău” , însărcinată fiind, măritându-mă în șlapi cu sclipici că nu mă mai încăpea nimic.

Tu mă cunoști cel mai bine. Tu mă știi frumoasă și catastrofal de catastrofă. Perfecta dar și defecta. Tu mă știi la 48 de kg și 85. Tu mă știi calma dar și nebuna pământului. Mă știi puternică și fricoasă. Mă știi hotărâtă și vulnerabilă. Îmi știi toate visurile și toate durerile. Toate bucuriile și toate lacrimile.

La fel te știu și eu, cu totul. Și te iubesc în fiecare zi mai mult. Ne știm la bine, mai ales la rău și n-am plecat nici unul. La mulți ani! Pana la 97, cam așa, după mă recăsătoresc! Pa! ”, a scris Adda cu umor, dar și multă iubire, pe contul său de Instagram.

Vezi și Ce lecție a primit Adda de la copilul ei. Gestul surprinzător făcut Alexandru: „M-a luat de mână și…”

Citește și:

Andreea Raicu, moment de sinceritate maximă: ”Exact azi, in urma cu 20 de ani… Am uitat sa ii spun ce era mai important”. Mesajul sfâșietor al vedetei

Gabriela Prisăcariu, primele declarații după ce a devenit mămică: „Nu stau să explic de ce nu am născut natural”