”Ultima oara cand am purtat rochia asta a fost la petrecerea de ziua mea, cand am implinit 22 de ani. Acum, aproape 7 ani mai tarziu, imi vine din nou! ❤️ yeey! 😇”, a scris artista, postând și o fotografie cu outfit-ul la care se referă.

Sinceră cu fanii ei, artista le-a dezvăluit și că se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

Spre sfârșitul anului trecut, artista a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, iar atunci și-a făcut un set de analize complete, pentru a vedea care este cu adevărat starea sa de sănătate. În momentul în care rezultatul analizelor au ieșit, vedeta a aflat faptul că s-a ales cu o alergie extrem de urâtă, declanșată de un medicament.

asa-arataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Deși au trecut luni bune de atunci, iar toată lumea credea că problemele sale de sănătate s-au rezolvat, iată că lucrurile nu stau deloc așa.

Cântăreața a dezvăluit că spatele ei arată în continuare foarte rău din cauza erupțiilor puternice care apar, ea postând și mai multe fotografii în care se poate vedea o iritație foarte urâtă.

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte.

Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut”, a spus Adda la InstaStory.

A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate”

Adda le-a sfătuit pe doamnele și domnișoarele care o urmăresc să se ducă întotdeauna la specialiști și să nu țină diete drastice fără să consulte mai întâi un medic, pentru a nu risca să se îmbolnăvească.

„A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi.

Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase”, a adăugat vedeta.

Totodată, cântăreața a explicat și cum a ajuns în această stare.

„Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori… Cireașa de pe tort – am luat o pastilă care conține antibiotic – și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, a mai transmis soția lui Cătălin Rizea.

Vezi și Adda, de urgență la spital! Artista a fost pusă pe perfuzii

Citește și:

Cum arată fetița Andei Adam, care a împlinit 6 ani!

Cum arată sora secretă a lui Pepe! E cântăreață și e frumușică tare!