Cei doi au plecat din competiție cu lacrimi în ochi, spunând că Asia Express a fost cea mai frumoasă aventură din viața lor și a meritat fiecare provocare, fiecare treaptă și tot ce au îndurat pe parcursul celor două luni.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

„Ăștia am fost noi: sinceri, uneori prea sinceri! Am trăit cu tot sufletul experiența! Am învățat multe despre noi înșine și despre celalalt, dar cel mai important – ni s-a confirmat că putem trece peste orice greutate ÎMPREUNĂ! Ne-am dorit mult să jucam finala mare dar “stelele au decis ca pentru noi a fost mai importantă călătoria decât destinația.“ Clișeu- adevăru’ e că am plâns cu muci, am mai înjurat de 5 ori și după m-am resemnat! Am luptat până la capăt cum am putut noi mai bine și ne bucurăm că am ajuns până în ultimul punct – Taipei! L-am văzut de sus, fericiți că am reușit! Am tras cu ultimele puteri și, în cazul meu, cu ultimii neuroni încă întregi!”, a scris Adda pe  contul ei de facebook.

Artista nu a ezitat însă să-i transmită un mesaj și soțului ei, după ce l-a umilit public la tv, înjurându-l ca la ușa cortului, mărturisind că într-adevăr este norocoasă că îl are pe Cătălin alături de ea.

„Îți multumesc, Cătălin, că mi-ai fost și imi esti sprijin mereu! Sunt o crizadda cu gură mare care urlă și te supară,  dar care uită în 5 minute ce a zis si nu mai stie cum sa te impace. Dar eu am inima la fel de mare precum gura! Promit! Sunt o norocoasa ca te am, da’ și tu esti norocos. O nebuna mai mare nu gasesti, iar cu mine nu o sa te plictisesti niciodata. Si la 80 de ani eu o sa fac misto de tine! Dar si tu de mine ca stii ca nu ma supar! O sa radem pana o sa ne zboare protezele, iar nepotii nostrii o sa zica ca suntem pe ciuperci!  Te iubesc cel mai mult pe tine si pe Alexutu nostru! Am promis “La bine si la rau” si asa a fost si in Asia Express. Ne-am ridicat unul pe celalat cand am cazut. Si, da, tu m-ai ridicat de cele mai multe ori! Nu sunt perfecta, dar important e ca recunosc asta si ca imi dau tot interesul sa fiu mai buna, sa corectez ce e rau si sa pastrez ce e bine. Sunt mandra de noi! Si pentru ultima oara —-IUBIREEEEE, TE IUBESC IN !#%@ MEA!!!”, a scris Adda, în stilul caracteristic.

Citește și: