Iar fiul ei scoate ”perlă” după perlă, multe dintre cuvintele lui ajungând și în presă, pentru că Adda nu se poate abține să nu le spună și fanilor ce-i trece micuțului prin cap.

Recent, acesta a uimit-o din nou, dar nu neapărat într-un mod plăcut.

Mamă și o soție implicată și dedicată familiei, Adda îi acordă celui mic întreaga atenție. Vorbele copilului nu trec niciodată pe lângă ea și adesea îi smulg mamei lacrimi din ochi.

Recent, pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei, Adda a povestit un schimb de replici pe care le-a avut cu fiul ei.

”Alex:- Ești foarte bătrână!

Adda:- Ce sunt?

Alex:- Bătrână!

Adda:- Eu sunt foarte bătrână?

Alex:- Da, ai ochii de bătrânețe. Ești ca Geanina.

Adda:- Geanina fiind mama. Cum adică suntem bătrâne?

Alex:- Și Nicu e, pentru că e chel”, a fost discuția dintre cei doi, una venită de nicăieri.

Fără menajamente, fiul Addei i-a spus artistei că e bătrână și că a început să semene cu mama ei, făcând referire la bunica lui.

Băiatul cântăreței lansează perlă după perlă

Zilele trecute, la fel, cântăreața povestea că Alex a surprins-o cu un alt răspuns pe care i l-a dat. Mai exact, după o zi în care a făcut curățenie și alte treburi prin casă, Adda a răbufnit atunci când a găsit dezordine în baie. În acel moment a simțit să se plângă de lucrurile pe care trebuie să le facă zi de zi, însă fiul i-a dat un răspuns care a lăsat-o fără cuvinte.

”Eu adunam totul bombănind – evident eu bombăn, dar tot strâng după băieții mei. Am terminat treaba prin casă, am intrat până la baie și am găsit acolo a doua tură de haine aruncate. Flăcări, efectiv!

Eu am zis ceva de genul: ”M-am săturat, nu mai vreau să fiu slugă. Nu mai pot, efectiv nu mai pot!”.

La care Alexuțu, copilul meu, pe care eu l-am făcut, mi-a pus mâna pe umăr și a zis: ”Ba da, mami, hai că poți. Îți arăt că poți…, și eu n-am mai putut să zic nimic”, a povestit Adda pe rețelele de socializare.

Vezi și Adda, nevoită să apeleze la un parapsiholog. Incredibil ce i-a spus specialistul: ”Am aflat că…” Iar mesajul mamei sale e fără cuvinte… Te iau fiorii!

Citește și:

Celine Dion, mesaj în lacrimi și un anunț șocant: „Am fost diagnosticată cu o boală neurologică rară”. Sindromul afectează o persoană la un milion

„Nu știu cum să scap de Fuego”. Cum s-a ales Paul Surugiu cu această poreclă și de ce crede toată lumea că e fiul Irinei Loghin