În ciuda faptului că are probleme de sănătate, Adda rămâne optimistă, iar de ziua ei s-a fotografiat cu un tort în brațe, chiar dacă ea nu va putea să mănânce.

„Douăzeci și nouă de lumânări! 🎂 Tot ce-mi doresc mie, vă doresc si voua: sanatate, iubire si echilibru! ❤️”, a scris Adda pe Instagram.

Urările au început imediat să curgă, atât de la colegii ei cu care a participat la Asia Express, de la alți artiști, cât și de la fani. De altfel, printre primii care i-au scris s-a numărat și soțul ei Cătălin Rizea, care s-a rezumat doar la un scurt „Te iubesc”.
„Eu ma mai gandesc! 😂😂”, i-a răspuns Adda, spre uimirea fanilor, care i-au sărit în apărare acestuia. Adda a reacționat imediat și a lăsat de înțeles că a glumit, comentând: „hai, măi… săracul”.

„Te iubesc!!! ❤️❤️❤️”, i-a spus Cătălin Rizea Addei, iar ea i-a răspuns: „eu ma mai gandesc! 😂😂”, lucru pentru care fanii i-au „sărit în apărare” soțului artistei, spunând în glumă: „hai, măi… săracul😂😂”.

Toată lumea a observat că Adda s-a ”topit” în ultima vreme. Chiar ea însăși anunța fericită, recent, că încăpea într-o rochie la care s-a uitat cu jind timp de mulți ani. A reușit să slăbească spectaculos, dar nu pentru că ar fi ținut o cură de slăbire, ci pentru că are niște probleme de sănătate din cauza cărora a fost nevoită să-și scoată din alimentație mai multe alimente.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

Adda a publicat în urmă cu câteva zile imagini îngrozitoare cu spatele său, în totalitate afectat de problema e sănătate cu care se confruntă. Totul a început în luna octombrie, anul trecut, când artista s-a ales cu o alergie extrem de urâtă, declanșată de o pastilă cu antibiotic. De la acel moment, cântăreața a urmat un tratament strict, care a sperat ea, dar și fanii ei, că o va vindeca. Din nefericire, soția lui Cătălin Rizea încă se luptă cu acele alergii care lasă urme vizibile pe trupul său.

”V-am terorizat cu slabitu’ meu! ? Da-s fericita ca mi s-a intors talia acasa? Nu stiu pe unde a umblat in ultimii ani… ?
Va pup si va zic din nou ca NU tin cura de slabire! Mananc alimente fara HISTAMINA-am intoleranta! Fara – GLUTEN- am intoleranta. Am renuntat si la ZAHAR- tot din cauze medicale”, a explicat pe Instagram cântăreața.
”Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata! Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise, pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul… tam tam.
Beau multa apa! Iau vitamine si suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente – antibiotice, antiinflamatoare etc si stres.
Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nici o dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de REZULTATUL ANALIZELOR!”, a încheiat artista mesajul.
Recent, Adda postase pe aceeași rețea de socializare mai multe fotografii care au îngrozit fanii, instantanee în care se vedeau erupțiile sale severe de pe spate.

Artista a ținut să menționeze că nu înțelege de ce nu îi dispare această alergie, mărturisind că medicii i-au pus diagnosticul de dermografism și se gândește cu groază cum va fi la vară.

Citește și:

Anca Țurcașiu înflorește după divorț. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

Surpriza zilei! E însărcinată cu al treilea copil!