Frumoasa cântăreață a dezvăluit că a trecut prin clipe grele la scurt timp după ce a născut, pentru că a suferit de boala care le afectează pe multe dintre prospătele mămici. Ea a suferit de depresie postnatală, după ce l-a adus pe micuț acasă de la spital. „Am plâns până acasă, și apoi iar am plâns. Îmi era teamă că nu o să mă descurc și a trebuit să mă obișnuiesc din nou, cu mine. Am plâns mult și am trecut prin multe stări”, a recunoscut Adda, precizând că era panicată pentru că nu știa ce să facă.  „Nu mai ştiam unde sunt, nu mai recunoşteam locuri. (…)”, a mai spus ea.

Adda 4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și:Fiica lui Marius Ţeicu a murit în această dimineață. Patricia era grav bolnavă. Ce a declarat tânăra în ultimul ei interviu. Îți dau lacrimile

A născut în octombrie, anul trecut

Însă, cu toate acestea, artista a reușit să dea rapid și kilogramele jos și să scape și de depresie, precizând că cel mai mult a ajutat-o soțul ei, Cătălin, cât și toți oamenii din jurul ei. „Oamenii din jurul meu, mama și Cătălin, m-au ajutat foarte mult. Și un rol foarte important l-a avut cel mic, pentru că mă făcea mai puternică în fiecare zi. M-am mobilizat foarte repede și am început ușor-ușor să intru în studio să lucrez la piese noi. Cred că cel mai important este să ai răbdare cu tine atunci când treci prin astfel de momente, pentru ca ceea ce urmează după este minunat. Momentele petrecute cu cel mic sunt absolut superbe”, a povestit Adda. „Viața noastră este mai bună de când a venit pe lume Alexandru”, a mai spus artista.

 

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, care îi este și manager, s-au căsătorit civil pe 28 mai 2016. Tot în luna mai 2016 a anunţat că este însărcinată, iar pe 22 octombrie, a născut un băieţel.  Ea a devenit celebră cu melodii precum „Nu plânge, Ana”, „Îți arăt că pot”.

Citește și: