Adda a vorbit fără ascunzișuri despre relația pe care a avut-o cu primul său iubit, o relație din care a învățat multe. Artista a a dezvăluit că piesa ”Îți arăt că pot”, a fost scrisă pentru acesta.

”Piesa oricum are o poveste… Vorbesc despre mulți oameni care mi-au tăiat aripile, în special despre o persoană în piesa respectivă. Este vorba despre primul meu iubit din Târgu Mureș.

El a fost unul dintre oamenii care mi-au spus că nu o să reușesc niciodată. A fost un iubit nasol. Atunci când ești adolescent și simți iubirea pentru prima oară și te îndrăgostești de persoana nepotrivită… și el m-a iubit, dar m-a iubit într-un stil mai nasol”, a povestit Adda la Antena Stars, conform spynews.ro.

”Am învățat foarte multe din relația respectivă. M-a și distrus din multe puncte de vedere, doar că am acceptat, a făcut parte din viața mea și am luat ce e bun de acolo”, a adăugat aceasta.

Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil, un băiețel născut în 2016. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit la un moment dat cum a cunoscut-o pe Adda și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg.

Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare. Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa.

A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a povestit el amuzat.

Vezi și Câte kilograme a slăbit Adda în 6 luni. Vedeta a făcut proba cântarului. N-a ținut dietă, oricine poate ajunge la performanțele ei

Citește și:

Salma Hayek a publicat o imagine rară cu familia ei și a iscat imediat controverse. Cum arată fratele ei?

Amna are un nou iubit, după divorț. Ce spune despre căsătorie: ”Sunt traumatizată”