Concret, cântăreața s-a trezut cu o căpușă în pat. De aici până la a verifica toată casa, centimetru cu centimetru, nu a fost decât un pas. Amintim că vedeta este soție și mamă, așa că are toate motivele de îngrijorare. Mai cu seamă că știe bine ce înseamnă boala Lyme, cea de care suferă.

„Am vrut să fac postare despre asta când începea teoretic sezonul lor. Dar având în vedere cât de schimbătoare e vremea… Deci tocmai am găsit o căpușa în pat. La o oră după ce am scos câinii afară. Câinii au protecție. Teoretic nu are cum să-i muște, dar se poate plimba pe ei. Se poate plimba peste tot. Urcă și gardul.

E groasă. Asta părea nemâncată. O să verific toată casa. Fiecare mm. Ideea e că eu nu am cum să mai pățesc nimic, pentru că deja am Lyme, dar e foarte periculos pentru ceilalți.”, a transmis îngrijorată Adda pe rețelele sociale, avertizând astfel pe toată lumea legat de pericolul pe care, poate, unii dintre noi nu îl sesizăm.

Mai mult decât atât, vedeta le-a transmis fanilor să trateze această problemă cu maximă seriozitate, iar cei care au fost mușcați de această insectă să meargă imediat la cel mai apropiat laborator de analize, pentru investigații.

„Stropiți curțile!!! Verificați-vă copiii în fiecare zi! Inclusiv în cap, că acolo le place să se înfigă! Dacă aveți animale de companie verificați-le zilnic. Dacă aveți ghinion și va muscă. Nu o scoateți singuri!!!!! Mergeți la spital să o scoată !!!! Vie!!!! Și duceți căpușa la analize la laboratoare, acolo unde se fac analize pe căpușe vii, să vedeți dacă e purtătoare.

Dacă luați antibiotic, la 3 săptămâni/ 4 săptămâni de la ultima doză de antibiotic. Faceți RN- AT BORRELIA, sau BORRELIA TEST DE CONFIRMARE METODĂ LINE BLOT sau WESTERNBLOT IGG IGM”, a mai spus artista, care, din păcate este pățită.

Cântăreața a și postat o imagine cu insecta descoperită în așternuturi.

Vedeta se luptă de câțiva ani cu boala Lyme, afecțiune provocată de mușcătura de căpușă. Adda a fost diagnosticată cu Boala Lyme, anul trecut, după ce, timp de un an și jumătate, s-a tratat pentru un diagnostic greșit.

Artista a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism.

Inițial, medicii i-au spus că are Intoleranță la Histamină, și abia după ce a început să dezvolte simptome neurologice a fost îndrumată către investigații pentru Botellia și Bartonela.

În final a aflat și adiagnosticul, după tratamente greșite și un regim alimentar extrem de restrictiv. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol.

Vezi și Adda, adepta unor reguli extreme de igienă în familia ei. Cântăreața recunoaște că e germofobă. Ce-i cere băiețelului ei zi de zi

Citește și: