Adda este foarte strictă când vine vorba de sănătate, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme, fiind inclusiv diagnosticată greșit. Adăugarea Covidului în ecuație nu a făcut decât să complice totul și mai mult.

Adda, reguli stricte de igienă: Se dezinfectează după ce dă mâna cu cineva

Adda a declarat recent că a impus mai multe reguli stricte de igienă în familia ei, motivele fiind destule. Ea are mare grijă mai ales de fiul ei, Alexandru Rizea, și încearcă să-l protejeze cât poate de mult.

„Ideea e că, comparativ cu ce era când eram noi mici, acum sunt tot felul de cocomârle încrucișate, că s-au modificat genetic și ele sunt cauza tuturor problemelor de sănătate pentru toată lumea.

Încerc cât pot să-i fac și imunitate, dar să-l și apăr cumva. Sunt destul de strictă și dezinfectez tot de 100 de ori!”, a mărturisit cântăreața la Antena Stars.

Întrebată dacă este germofobă, celebra artistă a recunoscut că da. Ea a explicat că se dezinfectează mereu după ce dă mâna cu cineva sau după ce face cunoștință cu diverse persoane.

„Da, sunt! Adică de multe ori și când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl pe mâini după. Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez. Asta este și nu are legătură cu Covid-ul, așa eram și înainte”, a mai adăugat ea.

Cum reacționează băiețelul ei

Întrebată ce-i spune cel mic despre aceste reguli stricte, Adda a recunoscut că Alex îi spune uneori că exagerează, însă ea își dorește să îl protejeze cu orice preț, învățându-l despre riscuri.

„(Îmi spune – n. red.) Uneori că sunt prea fricoasă și exagerez. Dar îi explic, are și în ghiozdănel dezinfectant, șervețele umede, șervețele uscate. Are șervețele umede speciale pe care să le folosească dacă pune mâna pe ceva.

Îți dai seama că nu respectă tot ce îi spun, dar îi fac instructajul”, a explicat artista.

Vezi și Adda are grave probleme de sănătate și se va retrage din viața publică. Cutremurătorul anunț făcut de artistă

Citește și:

Petrecere ca la nuntă de ziua lui Nicolae Botgros. Imagini cu soția lui au fost derulate pe ecrane gigant. Nu a lipsit nici Maia Sandu, președintele Republicii Moldova

Drama neștiută a lui Giani din Las Fierbinți. Boala de care suferă în tăcere, declanșată de un lung șir de ghinioane și traume