Poze luate de pe pagina de Instagram a artistei au fost modificate astfel încât să pară că promovează anumite produse de slăbit, alături de declarații în care artista ar susține că a folosit anumite produse de slăbit – toate au fost ambalate astfel încât să convingă potențialii clienți că produsele respective sunt bune și garantate de Adda. Numai că acea campanie a ajuns la urechile artistei.

eea5dfaa-40ba-4246-9f55-2464366fcf02SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Un numar de urmaritori ai Addei i-au trimis mesaje cu referire la mai multe tipuri de suplimente alimentare care au scopul să reducă miraculos din greutate. În acele mesaje Adda a fost întrebată dacă produsele sunt cu adevărat atât de bune și dacă povestea din spatele ad-ului pubicitar este adevarată”, se arată în Comunicatul de presă transmis de reprezentanții Addei.

“Artista a rămas șocată când a aflat că pe Facebook circulă o serie de anunțuri sponsorizate care îi folosesc abuziv imaginea. Dezinformarea începe încă din titlu „Iată cum artista Adda a scăpat de 23 kg”, urmând să fie acuzată că suferă de obezitate și că aceste produse au fost salvarea ei pentru o viață normală”, mai scrie în comunicat.

“Mai mult au spus că a apelat și la chirurgie bariatrică, care i-a produs pierderi de memorie si anemie, că ar fi apelat la sute de diete și că toate au avut efectul opus, editând pozele artistului pentru ca ea să pară cu mult mai multe kilograme decât are în realitate. O poveste fictivă, cu scopul de a păcăli consumatorul și de a-l convinge să cumpere „produsele minune”, se concluzionează în comunicatul remis presei.

Referitor la această situație, Adda a ținut să clarifice situția: ” Este foarte grav ce se întâmplă, nu este vorba doar despre defăimare și încălcarea drepturilor de imagine, este o înselătorie pentru că oamenii cred și plătesc bani buni pentru a cumpăra acele produse”.

„Aceste postări sponsorizate fantoma circulă pe Facebook și este prezentată ca fiind povestea mea reală și editată în așa fel încât să pară că ar fi postată de o sursă de știri oficială din România. Îmi pare rău de ce întâmplă, eu nu promovez niciunul dintre acele produse și rog oamenii să nu creadă nimic din ce citesc acolo”, a mai spus Adda.

De altfel, artista și-a anunțat și urmăritorii paginii sale de Instagram despre cele întâmplate într-o postare recentă.

Citește și: Cu sticla în mână, dansând până dimineața! Cara Delevingne a petrecut până nu a mai putut

xAndreea Mantea a slăbit 10 kilograme: ”Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!”