Trebuie să țină un regim tot restul vieții și pe care o ține sub control cu tratament medicamentos, Adda a mărturisit că nu are cum să nu vadă partea plină a paharului.

Tocmai pentru ca medicul i-a interzis să mai mănânce nesănătos, artista a slăbit 10 kilograme în 8 luni, iar starea ei fizică este mai bună ca niciodată,susține cântăreața. Mai mult de atât, cântăreața a mărturisit că și dacă problema ei de sănătate ar fi rezolvată peste noapte și s-ar putea întoarce la stilul de viață de dinainte, nu ar face-o, dat fiind că a descoperit beneficiile unui regim alimentar echilibrat. Ea a slăbit foarte mult și arată spectaculos, dar mărturisește că nu acesta a fost scopul ei.

Adda-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Consum doar mâncare foarte proaspătă, fără histamină. Mă asigur să împlinească toți nutrienții, vitaminele, proteinele, chiar și carbohidrații de care are nevoie corpul nostru în fiecare zi. Trebuie să țin regimul toată viața, dar sincer, dacă mâine mi-ar spune că aș putea mânca asa cum o făceam înainte, nu cred că aș mai face-o pentru că am descoperit beneficiile unei vieți echilibrate și sănătoase și ăsta este drumul pe care vreau să merg indiferent dacă se vor rezolva sau nu problemele. Iau medicamentele zilnic pentru că nu pot fără ele momentan. Am slăbit 10 kilograme în 8 luni. Este o slăbire lentă și sănătoasă, în sensul că nu m-am înfometat. Scopul meu nu a fost să slăbesc, ci să fiu sănătoasă și să mă vindec cu ajutorul nutriției. Eu nu am știut de importanța ei până când nu am dat de necaz. Sunt niște lucruri de care țin cont acum foarte strict și pe care ar trebui să le ia în seamă și oamenii fără probleme”, a mărturisit Adda pentru Antena Stars.

Cât despre oamenii care au pus-o la zid din cauza expunerii în social media a problemei de sănătate cu care se confruntă, Adda a recunoscut că deja nu le mai dă importanță, astfel că atunci când simte că unele persoane exagerează, le blochează direct.

„Oamenii critică orice. Deja m-am învățat și uneori chiar mă amuz la anumite comentarii. pe unele nu le bag în seamă. Cei care sar calul, primesc block direct. Nu le mai dau nicio importanță.”, a mai spus vedeta.