Adda are grave probleme de sănătate și se va retrage din viața publică. Cu toate acestea, artista a mărturisit că se simte bine și se bucură că există tratament pentru boala Lyme cu care a fost diagnosticată, după luni întregi de investigații. Ea le-a dezvăluit fanilor că prima lună va fi foarte grea pentru ea, dar e pregătită să lupte cu boala.

„Să știți că sunt bine. Am bocit o săptămână după ce am aflat ce se întâmplă, de fapt, în corpul meu, dar acum gândesc pozitiv și sunt încrezătoare pentru că unu la mână știu ce am și cu ce mă bat și doi la mână există tratament.

„Din câte mi-au spus doctorii, prima luna este cea mai grea pentru că atunci o să moară 80% din gogutz, iar toxinele îmi vor ieși prin piele și prin corp și atunci o să mă chinui un pic cu dureri, cu stări nasoale, erupții și așa mai departe, însă o să fie bine”, a mărturisit artista.

Ce i-a salvat, de fapt, viața?

„După care ușor, ușor îmi vor relua activitatea, ținând tratament pentru că trebuie să mă asigur că Gogutz nu va mai face copii în sângele meu. Să măncați sănătos pentru că mie asta mi-a salvat viața, pentru că eu am ținut un regim foarte strict un an jumate, nu l-am lăsat pe Gogutz să-și facă de cap cum ar fi vrut el în organismul meu, pentru că i-am dat antibiotice naturale din plante, alimente și l-am ținut cât de cât sub control”, a mai spus Adda.

addaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Îndrăgita artistă a mărturisit că a aflat în sfârșit boala de care suferă după ce a mers la biserica Sf Anton la sfatul unei prietene.

„Am fost să mă rog la Sf Anton, la sfatul unei prietene. M-am rugat să aflu ce am. Știam că e ceva rău în mine. Le spuneam medicilor că nu îmi simt fața și ei mă trimiteau la psiholog. Am fost și la psiholog crezând că e totul în capul meu. Dar s-a făcut lumină, cu credință va fi totul bine. Vă mulțumesc pentru dragoste”, a mai scris Adda pe instagram.

„Trebuie să-mi păstrez simțul umorului ca să nu o iau razna. O să fie bine. Sunt sigură de asta. Mă simt foarte aproape de Dumnezeu, cred că niciodată nu l-am simțit atât de puternic în viața mea. Cred cu tărie că această boală este vindecarea mea. Da, e un paradox. Prin această boală eu o să mă vindec sufletește, emoțional, dar și fizic. Cred cu tărie că eu atras acestă boala, dar cum am atras-o, tot eu o să pot și să o alung”, a spus Adda, precizând că va scrie tot în noua ei cartea.

Citește și:

Boala cumplită de care Thalia suferă de 15 ani: „Totul pălește în fața sănătății”